Müşteri hizmetlerini kaçtır ara ara arıyorum ama bağlamıyorlar. 71 TL geliyordu Durma özelliği paketi vardı onu iptal edince düzelir dedim iptal etmeme rağmen azalmadı aksine yükseldi. Ek pakette yok
Canım cart curt bir şeyler ekleniyor bunlara. Dikkatli öğreneydin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Faturasıza geçecektim hem bayideki çalışan hemde müşteri hizmetlerinden konuştuğum faturasızda 70 TL aşağısında paket yok onlarda 5 gblik filan dediler kızda gösterdi kataloğu öyle ikna ettiler sabit fiyat filan dediler
İnternet dakika SMS dışında bişey kullanmıyorum ama ekstra bişey de yok anasayfada sadece saydıklarımı işliyor. Durma özelliği olan paketleri de iptal ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
faturanı incele kardeşim. nerde ne olduğu bellidir.
Baktım şimdi devlet beye 20 TL kesiliyormuş
haaaa. bak demek boyle oluyor bu işler. ilk açılış zamanı biraz fazlaca olabiliyor faturalar
Aylardır bu tarifedeyim 🥲
Devlet kitlemis sana
Herkes gibi bende nasibimi aldım 😂
%35 civarında zamlı geliyor zaten faturalar
Bığtık yemin ederim 🥲 ona buna şuna zam üstüne zam
Maaşlara verseydi bir zam
Canım cart curt bir şeyler ekleniyor bunlara. Dikkatli öğreneydin
Faturasıza geçecektim hem bayideki çalışan hemde müşteri hizmetlerinden konuştuğum faturasızda 70 TL aşağısında paket yok onlarda 5 gblik filan dediler kızda gösterdi kataloğu öyle ikna ettiler sabit fiyat filan dediler
Sabit olan tarife üstüne ekledikleri şeyleri üstü kapalı söyleyip geçiyorlar. Detay yok mu nereye ne gittiğinin yazması lazım
paket her şey dahil paketi değil vergi hariç
İnternet dakika SMS dışında bişey kullanmıyorum ama ekstra bişey de yok anasayfada sadece saydıklarımı işliyor. Durma özelliği olan paketleri de iptal ettim
Kullanım detayına baktınmı
faturaya baktım şimdi 20 TL devlete. Ama 10 TL de durma özelliğine diyor ama ben iptal ettim teyitte ettim
Gelen fatura bir önceki atın Temmuz faturası düşük gelir muhtemelen
Üç aydır aynı fatura 🥲
Cihaz falan mı aldın
Hayır almadım
Mmm belki vergi gitmiştir habersizce senden
4 tllik vergi artı 16 tllikte devlet kesintisi diyor özel iletişim miymiş neymiş KDV’siz 58 TL ödecekken 78 TL ödüyoruz.
Ehhh nereden kazanacaklar başka türlü