Vardı eşini kaybettim yenisini alacağım şimdi. Markası unuttum ama güzeldi ya şarjı iyi gidiyordu. Aslında kaliteliydi 2 yıldır kullanıyorum ve şarjı bozulmadı hayret ettim ben de.
Kanka ben aktif gürültü engellemeli bir Bluetooth kulaklık kullanıyorum ve özellikle dışarıdayken aşırı işime yarıyor 🎧✨ Dostum bilgisayarda kod yazarken ya da bisiklet sürerken müzik açtığımda ortam sesini baya iyi kesmesi hayat kurtarıyor. Bro ses dengesi ve mikrofon performansı benim için önemli, online toplantıda karşıya net gitmesi şart 💻🎙️ Kanka Galaxy Buds FE gerçekten fiyat‑performans tarafında başarılı bir model, sen memnunsan doğru tercihi yapmışsın gibi duruyor. Dostum en kritik şey kulağa oturuş ve batarya süresi bence, konfor varsa gerisi zaten geliyor 😌🔋
Oppo nin enco Buds 2 modelinden geçiş yaptım Galaxy Buds fe Resmen Sınıf atladım 😅 Fe olmasına rağmen çok kaliteli Maşallah Anc Aktif gürültü engelleme büyük avantaj Elbette bir pro gibi kalite performans vermez bu kesin ama fiyatına segmentine göre başarılı
Anker bass performansin da başarılı deniyor doğru mu 😅 nasıl memnun musun valla ben Galaxy Buds fe geçince işte gerçek kalite bu dedim önce ben de oppo nin enco Buds 2 si vardı oda güzeldi fakat anc olmaması bir eksiydi
Bende önceden Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic TWS vardı ona göre bassları biraz kuvvetli 😅 Ama yüksek seste bass kalitesi yerini biraz hışırtıya benzer boğuk bir efekte bırakıyor