İnternet & Teknoloji Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz? izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bluetooth kulaklık Almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz? Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz? Cevapla Marka Soruları Kulaklık Soruları Bluetooth Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Oppo var 0 1 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Ses kalitesi nasıl birde hangi modeli kardeşim
Kuullanıcıııı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oppo dan memnunum 1 4 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Ses kalitesi nasıl birde hangi modeli kardeşim Yorumla Kuullanıcıııı +1 yıl Valla modelini falan çok anlamıyorum ama ses kalitesi çok iyi Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Teşekkürler araştıracağım Yorumla Kuullanıcıııı +1 yıl Rica ederim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Sennheiser Jabra 0 1 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Ses kalitesi nasıl birde hangi modeli kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oppo var
Ses kalitesi nasıl birde hangi modeli kardeşim
Oppo dan memnunum
Ses kalitesi nasıl birde hangi modeli kardeşim
Valla modelini falan çok anlamıyorum ama ses kalitesi çok iyi
Teşekkürler araştıracağım
Rica ederim
Sennheiser
Jabra