İnternet & Teknoloji Hangi marka bluetooth kulaklık kullanıyorsunuz? Devilcrafty Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Ne kadar memnunsunuz Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçtiğin için teşekkürler KS Güncellemeler+1 yıl Huwai kimsede yok galiba tercih edilenler arasında sonda gibi Hangi marka bluetooth kulaklık kullanıyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Kulaklık Soruları Bluetooth Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Samsung kullanıyorum 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 710 cevap paylaştı. 9 yıldır Samsung hm 1500 modeli var şarjıda seside iyi 1 2 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Sen ne diyorsun 9 sene Yorumla Korıdorlar +1 yıl 2013 haziranda aldım halen yıllara meydan okuyor 🙃🙃🙃 Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Trendyoldan aldığım F9 model kulaklık kullanıyorum gayet seside güzel bass ı da 😊 1 4 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Telefon görüşmesinde karşıya ses rahat gidiyormu anlaşılır mı? Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Evet gidiyor eski kulaklığımda karşıdaki kişi çok ses geliyor diyerek konuşamıyorduk şimdi rahat Yorumla Devilcrafty +1 yıl Ucuz olanlar daha iyimi yani Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Parasal konuda değişebiliyor araştırıp yorumları okuyarak anlarsın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kullanamiyorum. Sarj anksiyetrm oldugu icin youn ortasinda sarji biter diye bluetooth kablosuz kulaklik alamiyorum.Bunlarin sarji adam gibi olan var mi haci 1 7 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Bende bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarj konusunu sen de dert ediyor musun.Senin kriterlerin medr Yorumla Devilcrafty +1 yıl Çok müzik dinleyen biri değilim tek kriterim karşıya telefon görüşmesinde ses net gitsin yoğun gürültü yapmasın yeter Yorumla Stylestheresa +1 yıl Jbl Yorumla Devilcrafty +1 yıl @Stylestheresa telefon görüşmesinde problem yasarmiyim Yorumla Stylestheresa +1 yıl Hayır sesi çok güzel alıyor Yorumla Stylestheresa +1 yıl Çok memnun kalırsın ben çok memnun kaldım jbl 300 tws Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Kablolu sennheiser var, Bluetooth kulaklık kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aldık bir tane dandik kulaklık bakalım son demlerini yaşıyor.☺️ 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Soundpeats TrueAir2 harika ötesi kulaklık ses kalitesi çekim gücü şarjı vs gayet memnunum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kablolu kullanıyorumKablolu kulaklık adamdır aksini iddia eden madamdır😂 evet ergence oldu ama anlık gaza geldim 1 0 Yorumla
_Νύχτα_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Apple gayet memnunum. 1 1 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Hangi serisi Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı. Philips ama asla memnun değilim 1 4 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Neden Yorumla restinerest +1 yıl Ses kalitesi berbat Yorumla Devilcrafty +1 yıl Ne zamandır kullanıyorsun Yorumla restinerest +1 yıl 2 sene olcak Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Samsung buds 2 aşırı memnunum 1 1 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Samsung oldum olası hiç sevemedim Yorumla
Garfiled Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl JBL kullanıyorum verdiği performansdan gayet memnunum 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 494 cevap paylaştı. Samsung galawy bud 2 pro kullaniyorum 1 0 Yorumla
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben hala kablolu kulaklık kullanıyorum 😢 1 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Çok iyi 👍 1 7 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Hangisi çok iyi Yorumla gale8 +1 yıl Sennheiser momentum tws en iyisi Yorumla Devilcrafty +1 yıl Öne öyle ilk defa duyuyorum 😁 Yorumla gale8 +1 yıl JBL Club One da çok iyi Yorumla Devilcrafty +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla gale8 +1 yıl İnternetten baka bilirsin ikisine de👍Çok iyi. Yorumla gale8 +1 yıl Rica ederim 👍🫶 Yorumla
Haopsawq Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl jbl. 1 3 Yorumla Devilcrafty +1 yıl Ne kadar memnunsun Yorumla Haopsawq +1 yıl Ücret performans karşılaştırmasında sınıfta kaldı Yorumla Devilcrafty +1 yıl Performansta sınıfta kaldı yani Yorumla
User28273290 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl A101 kablolu kulaklık HDAJKAKDJDJSJS 1 2 Yorumla Kaptan0007 +1 yıl Kanka bende de varda kulaktan düşüyor maşallah Bi yapmışlar sanki eşşek kulağına takacaksın şarjı iyi ama 10 saat film izle Yorumla User28273290 +1 yıl Yani A101 den pek bir şey beklememek lazım en azından çalışıyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Samsung kullanıyorum
9 yıldır Samsung hm 1500 modeli var şarjıda seside iyi
Sen ne diyorsun 9 sene
2013 haziranda aldım halen yıllara meydan okuyor 🙃🙃🙃
Trendyoldan aldığım F9 model kulaklık kullanıyorum gayet seside güzel bass ı da 😊
Telefon görüşmesinde karşıya ses rahat gidiyormu anlaşılır mı?
Evet gidiyor eski kulaklığımda karşıdaki kişi çok ses geliyor diyerek konuşamıyorduk şimdi rahat
Ucuz olanlar daha iyimi yani
Parasal konuda değişebiliyor araştırıp yorumları okuyarak anlarsın
Kullanamiyorum. Sarj anksiyetrm oldugu icin youn ortasinda sarji biter diye bluetooth kablosuz kulaklik alamiyorum.
Bunlarin sarji adam gibi olan var mi haci
Bende bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum
Sarj konusunu sen de dert ediyor musun.
Senin kriterlerin medr
Çok müzik dinleyen biri değilim tek kriterim karşıya telefon görüşmesinde ses net gitsin yoğun gürültü yapmasın yeter
Jbl
@Stylestheresa telefon görüşmesinde problem yasarmiyim
Hayır sesi çok güzel alıyor
Çok memnun kalırsın ben çok memnun kaldım jbl 300 tws
Kablolu sennheiser var, Bluetooth kulaklık kullanmıyorum
Aldık bir tane dandik kulaklık bakalım son demlerini yaşıyor.☺️
Soundpeats TrueAir2 harika ötesi kulaklık ses kalitesi çekim gücü şarjı vs gayet memnunum
Kablolu kullanıyorum
Kablolu kulaklık adamdır aksini iddia eden madamdır😂 evet ergence oldu ama anlık gaza geldim
Apple gayet memnunum.
Hangi serisi
Philips ama asla memnun değilim
Neden
Ses kalitesi berbat
Ne zamandır kullanıyorsun
2 sene olcak
Samsung buds 2 aşırı memnunum
Samsung oldum olası hiç sevemedim
JBL kullanıyorum verdiği performansdan gayet memnunum
Samsung galawy bud 2 pro kullaniyorum
Haylou.
Memnunum.
Ben hala kablolu kulaklık kullanıyorum 😢
Oppo enco w31 var
Samsung buds 2 var
Çok iyi 👍
Hangisi çok iyi
Sennheiser momentum tws en iyisi
Öne öyle ilk defa duyuyorum 😁
JBL Club One da çok iyi
Teşekkür ederim
İnternetten baka bilirsin ikisine de👍Çok iyi.
Rica ederim 👍🫶
Geçen 15 tl ye bimden aldim çok iyi🤣🤣🤣
P90 di galiba
oppo kullanıyorum harika
Apple
Mıu 🎧
apple
JBL aşırı memnunum
Apple
Kablolu kullanıyorum
jbl.
Ne kadar memnunsun
Ücret performans karşılaştırmasında sınıfta kaldı
Performansta sınıfta kaldı yani
A101 kablolu kulaklık HDAJKAKDJDJSJS
Kanka bende de varda kulaktan düşüyor maşallah Bi yapmışlar sanki eşşek kulağına takacaksın şarjı iyi ama 10 saat film izle
Yani A101 den pek bir şey beklememek lazım en azından çalışıyo
JBL ve Lenovo knk
Apple
A101
Suri pod
Air pods çakması