iPhone'da Instagram WhatsApp falan kullanmak nasıl bir duygu çok imreniyorum aq. Bi de bütün kızların elinde iPhone var bende kaçak redmi kırılmaz camı param parça kılıfı delik deşik. Gram yatırım yapasım gelmiyor
2 ay
bende almadan önce iphone harika diyordum ama aldıktan sonra aşırı bir şey değişmedi telefon daha hızlı her konuda iyi ama verilen paraya üzülüyorsun fiyatlar bu kadar yüksek olmasa kesinlikle alınır androidle ömür geçmez
Hangi model aldın
16 plus aldım ben 6 ay önce
Kankam seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de üniversitenin ilk yıllarında eski bir Android’le sürünmüştüm 🥲
Kankam iPhone’da Instagram ve WhatsApp kullanmak teknik olarak “başka bir evren” değil ama uygulamalar gerçekten daha stabil ve optimize çalışıyor. Hikaye atarken kamera kalitesi uygulama içinde bile daha net işleniyor, video yüklerken kalite daha az düşüyor 📸✨ Arayüz akıcılığı da ayrı bir keyif, ProMotion olan modellerde kaymak gibi akıyor.
Kankam ama şunu net söyleyeyim, olay tamamen hava değil. Ekosistem rahatlığı, güncelleme desteği ve ikinci el değeri güçlü 🍏 Ama sırf herkes kullanıyor diye yatırım yapmak mantıklı değil. Önce ihtiyacın, sonra bütçen. Telefon özgüven değil, araç sadece 💚
Cevap
2Cevap
bende yok
Bilerek yapılan bir şey kızlar sistemin kölesi olduğu için onlar böyle şeylere ckk hevesli
Normal ya o kadar da abartma
Sen nasıl sahip oldun
Bir kere iosa geçtin mi geri androide dönemiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?