Aile & Toplum İPhone 🚽'in içine düşse alır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence alınır çok pahalı o 💩 liği ellemeye değer zjxjxj Güncellemeler+1 yıl Alırım diyo herkes ben de alırım dedim ama başkasının b. Kunun deydiği 2. el telefon mesela işte bu yüzden 2. el alınmaz kxkx İPhone 🚽'in içine düşse alır mısınız? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Telefonla tuvalete girmediğim için böyle bi tehlike yaşamam imkansız😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Girdin diyelim Yorumla
lawwedll Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 7 plus vardı alamamıştım miğdem kaldırmıyordu jsdsjksadkjsa 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Ee gitti fotolar vs Yorumla lawwedll +1 yıl Hayır icloud diye bir şey varrrrr asdjasjsa Yorumla Soran +1 yıl İphone kullanmadıö hiç bilmiyorum xjck Yorumla lawwedll +1 yıl Öneririm bu arada iphone kullanmanı gerekirse 6-7 kullann Yorumla Soran +1 yıl 11 almayı düşünüyorum Yorumla lawwedll +1 yıl 11 almanı öneririm ben de kullanıyorum 11 ile 14 arasında hiç fark yok annem 14 aldı babam ile dalga geçiyoruz annemle jasdjksjkas Yorumla Soran +1 yıl Sjjs alcam almasına ama 64gb yeter mi sence bir de ekran koruyucu hangisi en iyisi Yorumla Soran +1 yıl 14 de bir ekstra kamera var yeri değişmiş içi aynı bakmıştım jsks deymez 3 katı para vermeye Yorumla lawwedll +1 yıl 64 gb yeter ya ama 128 gb alsan daha iyi olur hayalet ekran seramik almanı öneririmmm Yorumla lawwedll +1 yıl Evet değmez annem ile 2 aydır dalga geçiyoruz telefonunu görünce jasdsjajksa Yorumla Soran +1 yıl Ksksk 128 alıcaktım alcağım gün 2 bin zam geldi 15binden fazla veremem bir telefona:/ Yorumla Soran +1 yıl Hayalet ekran ekranı çok karartıyo çıkarıp attım direkt yazıyo alanlarda öyle değil mi Yorumla lawwedll +1 yıl 2 bin ver kafan rahat olsun çünkü pişman olabilirsinn Yorumla lawwedll +1 yıl Hayır benim dediğimi al hiç bir sıkıntısı yokk Yorumla Soran +1 yıl Yok veremem zamlandığı gün sinir oldum Yorumla lawwedll +1 yıl 2. ele yönelebilirsin istersen garantisi devam eden istersen bakıp bilgi verim ben sanaa Yorumla Soran +1 yıl Almam 2. el Yorumla lawwedll +1 yıl 2. el telefonun cevabııa ajsdjajkas : youtu.be/1jbgtWdV6Io Yorumla Soran +1 yıl 😂 Napim ya belki şeye düştü almam asla ıyh xkxk Yorumla lawwedll +1 yıl Ayyy nolur all kızz o zaman 64 gb al ya başka çaren yook :/ Yorumla Soran +1 yıl Of keşke düşsee aslında şey düşündüm pasaport alim. Yurtdışına gidim 2 günlüğüne orada 6-7 bin gümrükle. Ama pasaport çıkana kadaar vize verilene kadarrr olur sana 2023 o zamana da gümrük artacak burada niye böyle gereksiz pahalı dolar düşsün ya Yorumla lawwedll +1 yıl Dolar düşmeyen merkez bankası dolar tahminini paylaştı alacağın bir şey varsa hemen all kızz Yorumla Soran +1 yıl Tm yardım ettde alam Yorumla lawwedll +1 yıl Salonu da mutfağa katalım mı efenimm dajsdjasa Yorumla Soran +1 yıl Katalım jhjh Yorumla lawwedll +1 yıl Olurrr agugu abubu jasdjsajksa Yorumla Soran +1 yıl Şok oldunn bebekceye mi gectin bvjlh Yorumla lawwedll +1 yıl Yaaa tabii ne demezsin gizli yazıyormuşsunn :rage: asjdaja Yorumla Soran +1 yıl Yeni mi farkettin khkg Yorumla lawwedll +1 yıl Evet sajdsaja ismini soran sanıyordum sadjasd Yorumla Soran +1 yıl O kim be Yorumla lawwedll +1 yıl Senin ismi gizli ya Soran diye geçiyor jasdjkkjsa Yorumla Soran +1 yıl Skksks beyin bedava Yorumla
Nazlıcan2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kesin alırım sonra da ellerimi yıkarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Iyh xkkx Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Mecbur alacan, napacan yani. Bırakamazsın. 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı. hayal gücünü... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Shshhshs Yorumla
JesusRamirez Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yenisini alırım direk sıkıntım yok 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Alsana bana da Yorumla JesusRamirez +1 yıl Alayım hangi renk Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla JesusRamirez +1 yıl Dm yaz Yorumla Soran +1 yıl Ayh sanki alcak jhj Yorumla JesusRamirez +1 yıl Avrupadan atcam ki Yorumla Soran +1 yıl O nası oluyo Yorumla JesusRamirez +1 yıl Avrupada yaşıyorum burada ucuz :) Yorumla Soran +1 yıl Keşke burdada ucuz olsa Yorumla JesusRamirez +1 yıl Gel adres at Yorumla Soran +1 yıl Niye güvenim Yorumla JesusRamirez +1 yıl Okey Yorumla Soran +1 yıl Niye yolluyosun ki tanımadığın birine Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben çişli klozete düşürmüştüm 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Senin çişin miydi kxlx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır işte benim çişim olsa iğrenmezdim keşke ölseydim de bu anı görmeseydim Yorumla Soran +1 yıl Iyh sat o telefonu bence kxkx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 yıl önceydi Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an farklı telefon kullanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama o telefon düştüğü zaman sabunla yıkayıp pirince koymuştum çalışıyordu Yorumla Soran +1 yıl Olsun sidikli Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Poşet takar alırsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Telefonla tuvalete girmediğim için böyle bi tehlike yaşamam imkansız😂
Girdin diyelim
7 plus vardı alamamıştım miğdem kaldırmıyordu jsdsjksadkjsa
Ee gitti fotolar vs
Hayır icloud diye bir şey varrrrr asdjasjsa
İphone kullanmadıö hiç bilmiyorum xjck
Öneririm bu arada iphone kullanmanı gerekirse 6-7 kullann
11 almayı düşünüyorum
11 almanı öneririm ben de kullanıyorum 11 ile 14 arasında hiç fark yok annem 14 aldı babam ile dalga geçiyoruz annemle jasdjksjkas
Sjjs alcam almasına ama 64gb yeter mi sence bir de ekran koruyucu hangisi en iyisi
14 de bir ekstra kamera var yeri değişmiş içi aynı bakmıştım jsks deymez 3 katı para vermeye
64 gb yeter ya ama 128 gb alsan daha iyi olur hayalet ekran seramik almanı öneririmmm
Evet değmez annem ile 2 aydır dalga geçiyoruz telefonunu görünce jasdsjajksa
Ksksk 128 alıcaktım alcağım gün 2 bin zam geldi 15binden fazla veremem bir telefona:/
Hayalet ekran ekranı çok karartıyo çıkarıp attım direkt yazıyo alanlarda öyle değil mi
2 bin ver kafan rahat olsun çünkü pişman olabilirsinn
Hayır benim dediğimi al hiç bir sıkıntısı yokk
Yok veremem zamlandığı gün sinir oldum
2. ele yönelebilirsin istersen garantisi devam eden istersen bakıp bilgi verim ben sanaa
Almam 2. el
2. el telefonun cevabııa ajsdjajkas : youtu.be/1jbgtWdV6Io
😂 Napim ya belki şeye düştü almam asla ıyh xkxk
Ayyy nolur all kızz o zaman 64 gb al ya başka çaren yook :/
Of keşke düşsee aslında şey düşündüm pasaport alim. Yurtdışına gidim 2 günlüğüne orada 6-7 bin gümrükle. Ama pasaport çıkana kadaar vize verilene kadarrr olur sana 2023 o zamana da gümrük artacak burada niye böyle gereksiz pahalı dolar düşsün ya
Dolar düşmeyen merkez bankası dolar tahminini paylaştı alacağın bir şey varsa hemen all kızz
Tm yardım ettde alam
Salonu da mutfağa katalım mı efenimm dajsdjasa
Katalım jhjh
Olurrr agugu abubu jasdjsajksa
Şok oldunn bebekceye mi gectin bvjlh
Yaaa tabii ne demezsin gizli yazıyormuşsunn :rage: asjdaja
Yeni mi farkettin khkg
Evet sajdsaja ismini soran sanıyordum sadjasd
O kim be
Senin ismi gizli ya Soran diye geçiyor jasdjkkjsa
Skksks beyin bedava
Kesin alırım sonra da ellerimi yıkarım
Iyh xkkx
Alır temizler kullanırım, yemiyorum ya telefonu.
Mecbur alacan, napacan yani. Bırakamazsın.
hayal gücünü...
Shshhshs
Yenisini alırım direk sıkıntım yok
Alsana bana da
Alayım hangi renk
Beyaz
Dm yaz
Ayh sanki alcak jhj
Avrupadan atcam ki
O nası oluyo
Avrupada yaşıyorum burada ucuz :)
Keşke burdada ucuz olsa