İnternet & Teknoloji İPhone aldıktan sonra? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar yıllardır telefon almıyorum da iPhone alacağım kurulumunu orada mı yapacaklar? Benim evde WiFi yok da nasıl oluyor gidişat aydınlatın beni Güncellemeler1 yıl Güncel İPhone aldıktan sonra? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Wifi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kurulum dediğin 1 dakikalık iş 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Doğrudur da WiFi yok ya bilemedim Yorumla TayyarRA 1 yıl Evinde Wi-Fi yoksa güncelleme geldiği zaman problem yaşayabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Kendi paketimden güncelliyorum 😂 Yorumla TayyarRA 1 yıl Ehh GB bolsa o zmaan non problem 😃😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Söylersen yaparlar sorun yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yani rica ederiz😊 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı. Hayır sen yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Rica etsem yaparlar herhalde Yorumla 1by_efendi 1 yıl Yaoarlar tabi Yorumla
Aşko_Kuşko Takip Et Xper 1 Yaş: 96 1 yıl iphone pişmanlıktır? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Aşko_Kuşko 1 yıl şarj sorunu var parçası pahalı Yorumla Soran 1 yıl 5 yıldır iPhone kullanıyorum Samsung olsa çoktan rahmetli olmuştu 😂 Yorumla Aşko_Kuşko 1 yıl kaç defa tamire gitti peki? Yorumla Soran 1 yıl Hiç gitmedi işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kurulum dediğin 1 dakikalık iş
Doğrudur da WiFi yok ya bilemedim
Evinde Wi-Fi yoksa güncelleme geldiği zaman problem yaşayabilirsin
Kendi paketimden güncelliyorum 😂
Ehh GB bolsa o zmaan non problem 😃😃
Söylersen yaparlar sorun yok
Yani rica ederiz😊
Hayır sen yapıyorsun
Rica etsem yaparlar herhalde