Yani bunu internetten yapamıyor muyuz, illa savcılığa falan mı gitmek gerekiyor
3 ay
Yani bunu internetten yapamıyor muyuz, illa savcılığa falan mı gitmek gerekiyor
Asla geri durma, güzel bir tazminat alırsın o kişininde bir güzel ağzı yansın bir daha küfür etmeye hakkı olmasın. Cimer'den şikayet oluştur elindeki deliller ile.
CİMER yapabiliyor muyuz emin misin peki yapacağım evet ya Atatürk düşmanı bir tane kadın önüne gelene saydırıyor
Yok bana etti zaten ama herkese de etmiş yani
Kuzum avukat ile yapmıştım ben cüzi bir miktar alarak davayı üstlenmişti halletmisti diğer türlü yazım hatası yüzünden bile takipsizlik geliyor o yüzden avukatla yapmak mantıklı arkadaşım olduğu için ucuz olsu ama tazminat aldım tabi
2025 yılında Eylül ayında davayı kazandım 110 bin TL toplam tazminat aldım
Ya peki içeriği tam neydi çok mu ağır bir hakaret
Şimdi dersem ihlal yerim
Soruyu beğendim
Gizliden çıktım mi hayvan gibi yazıyorlar
Sana ozelden nası yszıcam
Beğenenlere bak ordan yaz mesaj açık
@Ciho7ist hayır sana demedi gizli olmayıp böyle genel olarak isme açık yorum yapınca erkekler doluşıyo mesaj atıyorlar hep saçma sapan ben de yaşıyorum o yüzden bana yaz demeye getirdi senle alakası yok yanii
Kuzum yazdım sana mesaja bak
@kauren banami dedin? Hatırlamıyorum seni
Merhaba bir şey sorabilir miyim
Buyrun
Kanka, sosyal medyada hakaret için illa fiziksel olarak savcılığa gitmen şart değil ama en garanti yol hâlâ savcılığa ya da karakola gidip şikâyet etmek.
Dostum, e-Devlet üzerinden doğrudan hakaret suçu için suç duyurusu başvurusu yapılmıyor ama CİMER üzerinden durumu iletebiliyorsun, oradan savcılığa yönlendirilebiliyor.
Canım, özellikle X, Instagram gibi platformlardaki hakaretlerde ekran görüntüsü, kullanıcı adı ve linkleri mutlaka saklaman çok önemli.
Güzelim, olayın üstünden 6 ay geçmeden şikâyet etmen gerekiyor çünkü hakaret suçu şikâyete tabi.
Tatlım, daha sağlıklı ilerlemesi için delillerle birlikte savcılığa gitmek en net çözüm oluyor.
Cevap
10Cevap
cimere atıyorsun ekran görüntüsünü çekip onlar savcılığa veriyor inceliyor siber suçlar geliyor polis seni arıyor karakolda ifade veriyorsun süreç oyle devam ediyo ama davacı olduğun için tüm bilgilerini karşı taraf görebiliyor
Ya tüm bilgilerin karşı tarafta gözükmesi çok saçma bu arada ya
Türkiyede öyle yürüyor süreç onu gizliyemyiorsun internet nickin değil adın soyadına kadar karşı tarafın kapısına tebligat gittiği zaman şu şu davacı şu tarihte şöyle şöyle detaylı yazıyor şahsına küfür etmişse bir de dava için avukat tutman lazım tabii
Savcılığa gitmen gerekiyor ya da polisi arayıp bildircen illa bir yerlere gideceksin
CİMER'den oluyor yazmışlar ama
internetten araştır bak bakalım ben artık alıştığımdan çok iplemiyorum ama iplenmesi de lazım
Konu ne biliyor musun Atatürk'le alakalı bir şey bir tane hesap var ağzı alınmayacak şeyler söylüyor yorum yapanlara da böyle resmen namusuna kanar hakaret ediyor bir çok kişinin aslında şikayet falan da etmiş ama görsen şok geçirirsin Atatürk'ün fotoğraflarının üstüne neler yazmış bir de yapay zekayla falan böyle gerçekmiş gibi hesap bambaşka bir hesap yani
ampul tarafından fonlanıyordur bu zamana kadar olan sana olur
Atiyim sana link bekle
Mesajın kapalı
yani dediğim gibi bu zamana kadar bir şey olmadıysa hesaba ve sahibine zaten ampul tarafından fonlanıyordur bir şey dersen olan sana olur
ya yok konu hesap değil kişi küfür ediyor özel olarak yani mesele o
cimer var diye biliyorum
E imzan varsa yaparsın herhalde
O nedir
Anlatmak zor. Avukat ayarla o zamn
Cimer olmaz mı
Bilmiyorum:((
Olabilir deneyin
Boş ver umursama
E imza al kendine
Ne hakareti
Hangi platform