Numaramın ve resimlerimin ifşa sitelerinde yayılması hayat kadını adı altında paylaşılması ile fake hesaptan tehdit ediliyorum hangi savcılık veya mahkemeye dilekçe bırakabilirim elimde kanıtlar var.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
foto var mı ki elinde uğraşmaya değicekse polise git anında bulurlar
Tehdit konuşmaları ekran görüntüsü var kim olduğuna dair elimde bilgiler var mesleği nerede çalıştığı askeri diploması vs her şeyi var bende
Açtığı hesapları da var
Cimere yaz o kişinin mesajları ve profil linkiyle birlikte benimde başıma geldi sonuç aldım
Ne oldu mesela
Kızın biri çıplak videoların var iş yerinin oralara dağıtıcam rezil edicem seni dedi uzun bir zaman devam etti sonra cimere yazdım işte
Ne oldu kıza
Esnaf olduğum için işi ciddiye aldım adımın çıkması büyük problem olurdu geçmişte de otellere falan çok gittim video resim olur mu olur diye şikayet ettim. Sonra karakoldan aradılar kız samsunda lise öğrencisiymiş bir ara konuşmak istemiş engellemişim o yüzden böyle yapmış şikayetçiysen mahkemeye çıkarırız dava açılır vs dediler öğrenci geleceği kararmasın o korku yeter diyip kapattım işte
Tamam ben de öyle yapayım
Hiç geciktirme gereken neyse yapsınlar
Tamam olmazsa adliyeye dilekçe de bırakırım
Aynen
Kim ediyor çatlatalım tetiği gözü korksun
Savciliga gidip basvurun
Adliyeye git onlar seni yönlendirir zaten
nasil sormak isteridm
Direk polise got anasini bellerler onun
Kim tarafından
Sohbet ettiğim bir astsubay tarafından
Ne için tehdit ediyor peki seni ne istiyor senden
İkimizin de rızasıyla bazen birbirimizi seviyorduk bazen benden özel fotoğraflsrla cinsel muhabbet ediyorduk. Sonradan saçma sapan davranmaya başladı işte konuşma engelle beni senin kaç flörtün var niye cevap vermiyorsun diye. Her cevap vermedigimde başka flortune yaz onlara at fotoyu falan demeye başladı alakası yok oysa ki kimse yoktu yani. Sonra engelle dedi engelledim bu sefer engelle diyince engelliyorsun nude at diyince niye atmiyorsun artık dedi. Sogumustum artık cinsel muhabbet istemiyorum konuşmak istemiyorum diyip engelledikce başka hesaptan yazıp yine nude atmayinca engelle diyor. Engelleyince de niye engelledin her dediğimi yapıyor musun diyor. En sonunda beni ifşa sitelerine atmakla tehdit etti anama babama bana küfretti sonra alkolluydum gaza geldim mesleğimi kaybederim yapamam zaten yapsam önceki sevgiliminkiler de var dedi
Dün tekrar bambaşka bir yerden yazmış sürekli hesap açıp açıp yazıyor yine nude at dedi ben de hayır dedim hiç mi atmicaksin dedi. Evet atmicam dedim yazma falan dedi. Başka adamlara atıyorsun bana niye atmiyorsun senin babanın numarasını bulucam bilmem ne bir ton tehdit işte sonra alkolluydum diyip köpek gibi peşimde dolanıyor cidden sıkıldım artık aşık oldum ama gaza geldim engelle dedim diyor
Keşke önce iyice tanısaydın onu. ama zaten yapmam demiş herhalde yapmaz. bide adı ne bu adamın
Mehmet
Neden sordun
Mehmet mi nasıl biri biraz anlatsana kaç yaşında bide nerde tanıştınız
25 sosyal medyada. Aşırı garip bipolar gibi biri
Dengesiz
Hangi siteden bide biraz tipini tarif edebilirmisin
Neden soruyorsun bunları?
Belki sana yardımcı olabilirim
Ne gibi
Anlat bunu tanıyor olabilirim
Esmer uzun boylu sanırım 184 civarı 92 kilo biri Antalya doğumlu
Dudağının üzerinde ben var
Yok ya tanımıyorum çünkü bir kere birisi bana yazmıştı astsubayım tanışalım konuşalım demişti ben istememiştim adam manyak gibi ısrar etmeye ve ben olmaz dedikçe küfür etti bende engel attım. sen bunu anlatınca olabilir mi dedim fotoğraf ta atmıştı ordan
O nasıl biriydi ki saçları falan fake fotoğraf kullanıyor falan olabilir mi
Nerde astsubaymis ne zaman tehdit etti bir de?
Bilmiyorum bir tek fotograf attı böyle kısa zayıf biriydi nerde olduğunu falan konuşmadık zaten sadece kaç dk yazmıştık engelledim zaten
Çok igrencler
Evet aynen
Siber bakar buna
Konu ne polise git
Kendisiyle daha evvel cinsel muhabbetimiz oldu ikimizin de rızasıyla sonra başka flörtlerimin olduğunu iddia etti hiç alakası yokken sonra. engelle beni falan dedi ben de bir daha cinsel muhabbete girmedim şimdi beni ifşa etmekle tehdit ediyor. Ha korktuğundan değil de en usulünce bu işi nasıl hallederim ona bakıyorum hangi mahkeme hangi kurum bununla ilgilenir diye. Aileme bana etmediği hakaret kalmadı göndermedikce daha da hırsla tehdit ediyor sonra diyor ki mesleğimi kaybederim niye yapayım
Birsey olmaz ona olur
Nasıl
Polise söyle ararlar
Tamamdır