Önce normal devlet avukatıyla çalışmak istiyorum.
Bana aşağılamaya meyilli cümleler kurdu. Direkt küfür etmedi. Ama imada bulunmalı yorumlar attı. Sonra ben de ağzıma geleni söyledim bu sebepten dolayı. Şimdi de dava açmak istiyorum.
Nasıl bi yol izlemeliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Bu tip durumlar can sıkıcı olabiliyor, haklısın. Öncelikle sakin ol ve stratejik düşünmekte fayda var. 👍 Sosyal medyada yapılan yorumlar, aşağılayıcı ya da imalı da olsa, hakaret içerebilir ve bu durumda hukuki yollar açık.
İlk adım olarak, o kişinin yorumlarının ekran görüntüsünü almalısın. Delilleri doğru şekilde toplamak çok önemli. Hem kendi yazdığın mesajların hem de karşı tarafın yazdıklarının kaydını sakla. Ardından, bir avukat ile görüşerek olayı anlatabilirsin. Eğer kendin bir avukatla çalışmak istemezsen, en yakın adliye binasında "şikayet dilekçesi" ile Cumhuriyet Savcılığına başvurabilirsin. Ama buradan şunu unutmamalısın: Kendi yaptığın paylaşımlar da davada göz önünde bulundurulur.
Son olarak dostum, sosyal medya fakir bir kelimeyle bazen ne büyük tartışmalara yol açıyor, değil mi? Böyle olaylardan uzak durmaya çalış, enerjini daha güzel şeylere harca. Kendini ifade etmek güzeldir ama sakin kalmak en iyisi. 🙌 İhtiyacın olursa buradayım! 🌟