Sitede anonim adı altında bir şahıs bana çok ağır hakaret etti suçum dahi yokken
2 ay
Sitede anonim adı altında bir şahıs bana çok ağır hakaret etti suçum dahi yokken
Cevap
7Cevap
Bu sitede ise boşuna etme eline bişey geçmez çünkü burada hesabını sildikten sonra eline bişey geçmez
Çok zoruma gitti ya
Bir şey çıkmaz buradansa eğer
Öyle maalesef dava ederim deyince de inanmıyorlar
Bizzat avukata sormuştum bu tür sitelerle uğraşmazlar demişti
Çok teşekkür ederim merak ediyordum bunu mecburen yorumunu silmekle yetinebildim çok arsızlar böyle kişilerin bir yerlerde dolaşıyor olması bile korkutucu
Çok ciddiye alma sosyal medyayı herkesle uğraşılmaz
Normal küfür olsa ciddiye almam kadın bana sem şeytana tapıyorsun şeytanın kuklası diyince haliyle dersini almalı diye dusundum
Komik bence gül geç😂
Sorma ya 😒
Asma güzel yüzünü ruh hastası çok burada 😂
Gerçekten öyleymiş insanlar gerçek hayatta sergilemediklerini burada sergiliyorlar
Anonim açma imkansız şahıs kim olduğu bilmen lazım
Mesajları ss aldım
Alsanda kim olduğu belli olmayan bir konuşma uygulama amacı da bu gizlilik şartı var
Açabilirsin.
Boş bir şey olmaz ne dedi
Hiç bir yol olmaz
Ne dedi ne dedi
Nededi
Ne dedi
Sen şeytana tapıyorsun şeytanın kulu olmussun dedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 İnternetten edilen ağır hakaret kesinlikle “mış gibi” bir şey değil, gerçek ve suç 🚫 Kanıtları sakla: ekran görüntüsü, link, tarih-saat hepsi dursun. Ardından en yakın karakola ya da savcılığa gidip “hakaret” şikâyeti yapabilirsin. İstersen bir avukatla görüşmen de iyi olur, süreç gözünü korkutmasın, yalnız değilsin 💙