İnternet & Teknoloji İnternette "Mal" yazdığım biri bana dava açabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nası acar aq korkutmayın beni bokunuzu yiyi. İnternette "Mal" yazdığım biri bana dava açabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hakaret etmişsin açar.Bkumuzu da yeme zaten açarsa sen djgdflkgjlkdfg neyse knk inş açmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sus nolur ya Yorumla
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Açabilir. Çünkü yasal olarak birine küfür ve hakaret etmek suç. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Açar 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Açamaz Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Açar, hakaret var Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl orucavukatlik.com/.../ Yorumla Soran +1 yıl Ya abi susar mısın Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Madem korkacaktın niye yazdın, madem yazdın niye korkuyosun Yorumla Soran +1 yıl Götüm yusuf yusuf ediyo Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl B.. u yiyen kaşığını taşır moruk. Cezana razı olucan Yorumla Soran +1 yıl Sus be Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl açabilir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Açamaz susar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl su getireceksen susarım:) Yorumla Soran +1 yıl Zemzem suyu ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok kapalı şişe olsun markası farketmez Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺🤠🙏🏻🫠😄😮💨🙏🏻🇹🇷😭🪻🐈⬛🩷🐴💙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açamaz, zaten dava açabilmek için gerek ve yeter şart malolmamak:))))))))))))) Yorumla Soran +1 yıl oh iyi ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hakaret etmişsin açar.
Bkumuzu da yeme zaten açarsa sen djgdflkgjlkdfg neyse knk inş açmaz
Sus nolur ya
Açabilir. Çünkü yasal olarak birine küfür ve hakaret etmek suç.
Dcjskkcks bir ihtimal
Açar
Açamaz
Açar, hakaret var
orucavukatlik.com/.../
Ya abi susar mısın
Madem korkacaktın niye yazdın, madem yazdın niye korkuyosun
Götüm yusuf yusuf ediyo
B.. u yiyen kaşığını taşır moruk. Cezana razı olucan
Sus be
Açabilir
açabilir
Açamaz susar mısın
su getireceksen susarım:)
Zemzem suyu ister misin
yok kapalı şişe olsun markası farketmez
🥺🥺🥺🤠🙏🏻🫠😄😮💨🙏🏻🇹🇷😭🪻🐈⬛🩷🐴💙
açamaz, zaten dava açabilmek için gerek ve yeter şart malolmamak:)))))))))))))
oh iyi ya
Yeap
Sanmam
Acar evet