Bir soru sordum yprum yapmış inatlaştı ben de sadece senin gibi çapsızlar için öylr küçük düşüncelerinle seni uğurluyorım gibi bir şey yazdım özür dilemezsen seni mahkemeye vericem demiş kajsjsj bana ne hakaretler edildi be bu sitede 😄 sen de beni tehdit ettiğin için mahkemeye vericem dedim sonra yprumunu kaldırdım diye gelmiş tekrar yazmış ekran görüntülerini aldım diye. Bunun imkanu var mi varsa ay hic ugrasamam boyle seylerle 🙄
Gizli sormuştım zaten sorumu ama
Gizli sormuştım zaten sorumu ama
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya mahkemelerin işi gücü bitti bunlarlamı uğraşacak Allasen, S. git derler adama
Valla oyle bi ugrasiyorlarki 3 bin ceza yedi bir arkadasim😃eside polis zaten islem hizlandi
Canım hakaret var hakaret ver bizdeki diyalog tarzı bir konuşmaydı. Kaldı ki ana bazı sövüyorlar burada ülkemizde herkes küfürbaz olmuş millet birbirini şikayet edecel mahkemeler de bnu dikkate alacak olsa ohooo. Katilleirn bile serbest gezdiği bir adalet sistemi var ne yazık ki..
Aliyorlar ya vallahi😀istersen sor adliyeye git
Keşke alsalar.. kadese basılınca bile 10 kere gelelim mi diye arıyorlar neyin çözümünden bahsediyorsun. Evine giren hırsızı bile şikayet edip bulduramıyorsun güzel ülkemde
Çevremde çok örneği oldu savcının azarladığı bile oldu her şey bitti bide bunlarla uğraşıyoruz diye, hakaretin boyutu var burada bi hakaret yok tehtit yok. Ülkede kimler ceza almıyor arkadaşın dediği gibi kafaya takılacak bir mevzu bile değil
Tamam ben yalan soyluyorum
Yani cidden verdiyse ip kontrolüyle falan bulunursun o çok sorun olmaz da bence uğraşmaz.
Ya kayda değer bir şey olsa dediğin doğru da. Ayrıca ekran görüntüsü almış soruyu kimin sorduğu bile belli değil gizli üye yazıyor orada. İnstagram değil ki burası, kullanıcı adı olsa evet ip den bulunur
Instagram olmasına gerek yok hukuki bi durumda ip kontrolünü sağlamaları için siteler bilgilerini vermekle yükümlü. Yoksa herkes ali kıran baş kesen olur gizliye geçip. Ama sanmam yani dediğin gibi herkes neler neler duyuyor burada herkes birbirini mahkemeye verse ooo
Hiçbişi çıkmaz dert etme, çapsız kelimesinden bişi çıkmaz, engelle arkadaşı taciz kesilsin
Evet verirler hemende bulunuyor. bir arkadas birinden 3 bin lira aldi
Kız çok komik öyle kolay olsa burada anamıza bile küfrediyorlar ne kadınlığımız kalıyo ne başka bişi 😖 herkes birbirini şikayet etmeye kalksa
Orasi oyle ozur dile bence sen
İsterse verebilir özellikle gizli profildeki birine hakaret edilsede hukukun sahsiligi gereği bir sonuç alınmaz ama gizli profil açık bir hesaba hakaret ederse ceza alır
Ya kayda değer bir şey olsa dediğin doğru da. Ayrıca ekran görüntüsü almış soruyu kimin sorduğu bile belli değil gizli üye yazıyor orada. İnstagram değil ki burası, kullanıcı adı olsa evet ip den bulunur
Farketmez senin yaptığın her şey sanal ortamda bir kimlik bırakır hangi site olduğu önemli değil
Çapsız demek hakaret mi yoksa eleştiri mi kanunen ona bakmak lazım. Eğer hakaretse dava açabilir.
Selam soyle deseydinahkemeye bir sey yapamaz seni keklemis 😘
hikaye yapmış boş ver
Yorumsuz insan bazen şaşıp kalıyor
Verir ceza da alırsın
He he
Peki ok
Kim bu lilenırsds mi
Yok öylr bi kullanıcı adı yoktu
Hee o karıya da mutlaka denk gelirsin geçen bi soruda gördüm 40 tane yorumun altına tek tek cevap vermiş😅Allah’ım sen aklımızı koru Rabbim