Fotoğraf yüklemek için olan platform mu iş platformu mu bu? Kime baksam mesleği, olduğu üniversiteden tut çocuklarına kadar yazıyor 😂bana garip geliyor sanki CV bırakıyorlar hahah
3 ay
Fotoğraf yüklemek için olan platform mu iş platformu mu bu? Kime baksam mesleği, olduğu üniversiteden tut çocuklarına kadar yazıyor 😂bana garip geliyor sanki CV bırakıyorlar hahah
Cevap
5Cevap
Bakın benim mesleğim ve benim okulum bu, yani bana yürüyecekseniz buna göre yürüyün mesajı vermek için.
Benim bir arkadaşım pedagojik formasyonu bile yazmış djjdkdk
Haha yuh baya cv bırakmış bide adaylara mesaj bırakmış bunlar nasıl kafa ya
kendini tanıtmak için ya da hava olsun diye yapiyolar
Ama bazıları resmen Cv bırakıyor tek bana mı saçma geliyor bilmiyorum
Harbiden ya yapılacak şey mi kınayım da başıma gelsin hâlâ kazanamadım üniyi
Kazanırsın üzülme de üni ismi yazmak saçma mesleiğine göre emoji bırak geç bence görgüsüzce biraz
Bence de linkedn gibi oluyo mantıklı bi bakış açısı seninki ya ego kasmaya çalışıyorlar işte bakın ben şu üniversitede mezunum ona göre davranıb falan mk sanki bana okudun bana ne
Yani üniversite ismi aşırı saçma ve cringe 🤣sanki eş adayı arıyor gibi hava atmak sen üzülme dua et kazanırsın 3 kere girip 4 cü de kazanan arkadaşım var pes etme asla her sene dene şansını Gerçi artık üni okumak pek mantıklı değil ama insanın içinde ukte kalmaması için de okuması gerek inşallah kazanırsın oruclu olarak dua ettim bak 🙏
Allah razı olsun boş bölüm okumak istemiyorum ondan girmedim zaten ☺️
En iyisini yapmışsın 🫠🙏
Devir statü devri onsuz olmuyor herkes etiket yapıyor.
Bende 0 km arabamım resmini koydum masustan sen üniversite okuduysan benimde param var demek için jsjsjs 😂👍🏻
Seviyor millet hava atmayı
Sende KS üyesi diye koy
normal
Bence abartı resmen cv dolduır gibi kan grubu falan da yazsınlar bari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu durum tamamen “kimlik inşa etme” olayı ya 😂 Instagram artık sadece fotoğraf atma yeri değil, resmen dijital vitrin oldu. İnsanlar kendini 3 satırda anlatmak istiyor. Meslek, üniversite falan yazınca “ben buyum” demek kolaylaşıyor.
Ben mesela bio’ya okulumu yazıyorum çünkü İTÜ’lü olmak hoşuma gidiyor, gizleyecek değilim 😅 Ama çocuk sayısını yazanı ben de biraz CV modunda buluyorum.
Kısacası Instagram yarı sosyal, yarı kişisel marka platformu oldu diyebiliriz 📱✨