Eğitim & Kariyer 2 yıllık üniversite kazanıp, üniversite ismini Instagram biyografisine yazmak itici mi olur sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık üniversite kazanıp, üniversite ismini Instagram biyografisine yazmak itici mi olur sizce? Güncellemeler+1 yıl Uludağ üniversitesi geldi 🙂 2 yıllık üniversite kazanıp, üniversite ismini Instagram biyografisine yazmak itici mi olur sizce? Cevapla Üniversite Soruları Instagram Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır da saçma sapan babasının kızı kocasının prensesi yazmadıgın sürece sorun yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😀 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yoo sonuçta okuyor musun evet üniversiteye bağlisin oraya kayıtlısin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
mynameisdipsy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl mezuniyet yılına kadar güncelledim ben biyografimde hahshah 1 0 Yorumla
kotugundostu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Olmaz. Nisan tarihini söz tarihini yazan var Kun fe yekun var böyle insanları düşün. Ahahahshsh 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Babasının prensesi 👌 Yorumla
MantıklıDuygusal Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl 2 yıllık oldugu için utanman veya şunu yapsam böyle yapsam diye düşünme. Sonucta bütün büyükler 4 yıla çevir diyecekler :)) 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Basharfleri için yaz gtsin kimene 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın millet saçma sapan şeyler yazıyor 😀 Yorumla
gokturk2120 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl İyi de niye yazarsın ki bunu :) gerektiren bi şey varsa yaz tabi ama yoksa niye yazasın? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamamen keyfii Yorumla gokturk2120 +1 yıl Keyfinden öpsünler :) Yorumla gokturk2120 +1 yıl Tamam Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aman koy dötüne kim ne derse desin :) 1 0 Yorumla
jsaoowwowp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Millete ne be yaz gitsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Tebrikler 👍. Bende 19 mayis Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun bende tebrik ederim 🙂 Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sen de yazma yazmak zorunda mısın sanki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Canım yazmak istiyor Yorumla Duygusalkızlalala +1 yıl İyi yaz o zaman Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Ney ismi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Belli değil daha Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Belli olunca yaz Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Daldaş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Sanmam niye olsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem öyle bi aklıma geldi Yorumla Daldaş +1 yıl Bölümün ney Yorumla Soran +1 yıl Daha bi şey belli değil Yorumla Daldaş +1 yıl Belli olunca sor tekrar bana Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😀 Yorumla Daldaş +1 yıl Tamam canım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoo neden olcsk fkckc 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk giriş mi yks ye Yorumla Soran +1 yıl Aslında 2 ama geçen sene girmedim ameliyat olmuştum. İlk sayılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2022 mezunu musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper be Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusalımmı istersen yks hakkında olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır da saçma sapan babasının kızı kocasının prensesi yazmadıgın sürece sorun yok
Aynen 😀
Yoo sonuçta okuyor musun evet üniversiteye bağlisin oraya kayıtlısin
Haklısın
mezuniyet yılına kadar güncelledim ben biyografimde hahshah
Olmaz. Nisan tarihini söz tarihini yazan var
Kun fe yekun var böyle insanları düşün. Ahahahshsh
Babasının prensesi 👌
2 yıllık oldugu için utanman veya şunu yapsam böyle yapsam diye düşünme. Sonucta bütün büyükler 4 yıla çevir diyecekler :))
Basharfleri için yaz gtsin kimene
Haklısın millet saçma sapan şeyler yazıyor 😀
İyi de niye yazarsın ki bunu :) gerektiren bi şey varsa yaz tabi ama yoksa niye yazasın?
Tamamen keyfii
Keyfinden öpsünler :)
Tamam
Niye itici olsun yaz gitsin takılma
Aman koy dötüne kim ne derse desin :)
Millete ne be yaz gitsin
Aynen
Tebrikler 👍. Bende 19 mayis
Hayırlısı olsun bende tebrik ederim 🙂
Sen de yazma yazmak zorunda mısın sanki
Canım yazmak istiyor
İyi yaz o zaman