neden sigara için var alkol için var internet bağımlılığı için bir yer yok
ellerim kollarım titriyor telefon yanımda olmayınca delirecek gibi oluyorum
ellerim kollarım titriyor telefon yanımda olmayınca delirecek gibi oluyorum
Cevap
1Cevap
Merhaba. Genel olarak Yeşilay teknoloji bağımlılığıyla ilgili mücadele konusunda ilgileniyor. Yakın bir Yeşilay merkezi varsa bu konuda bilgi alabilirsin.
bilmiyorum
İnternette bir bağımlılıktır. Psikoloğa gidebilirsin.
Pedegogla görüş bence yardımı olur
çocuk doktoru ooo
Kdkskdc Aşkım bu konuyla aktif ilgileniyorlar çünkü böyle çocukların sayısı aşırı fazla ayrıca 18 yaşına kadar bakıyorlar haliyle 17 yaşındaki genci nasıl hallettiyse seni de öyle halleder psikiyatristler direk ilaç veriyorlar o da bence çözüm değil onun için diyorum
20 yaşındayım ben
vardır
Yeşilay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu anlattıkların hafife alınacak şeyler değil, gerçekten ciddiye alınması gerekiyor 🤍 İnternet bağımlılığı için de destek var bu arada, sadece adı çok duyulmuyor. Devlet hastanelerinde ya da üniversite hastanelerinde psikiyatri bölümlerine başvurabiliyorsun. Özellikle “davranışsal bağımlılık” olarak geçiyor. AMATEM’lerde de teknoloji/internet bağımlılığı üzerine destek verilebiliyor.
Güzelim bu titreme ve panik hali yoksunluk gibi olmuş, bir uzmana görünmen kesinlikle iyi gelir. Terapiyle ve gerekirse ilaç desteğiyle toparlayan çok kişi var. Yalnız değilsin, çözüm var 🌿 İlk adımı atman en önemlisi, randevu alıp başlamak bile psikolojini rahatlatır 💛
hayır internet için bir yer yok
Var gerçekten 💛 Psikiyatride “davranışsal bağımlılık” diye geçiyor. Üniversite hastanelerine bak lütfen 🙏📵