Normalde bakmıyorum ama bir gün şehirlerarası otobüs yolculuğu yapıyorum. Saat gece 3 falan, otobüs ışıklarını kapatmış. Önümde oturan abinin telefon ekranı kabak gibi ortada, yansıyor ve parlaklık en üst seviye. Konuştuğu 3 kadının da isimlerini, mesajlarını ve attığı mesajları görmüştüm.
Hayır bakmam ama bi sefer otobüste önümde oturan bir adamın telefonunu görmüştüm ayaktakilerde görmüşlerdi bakıyorlardı çok dikkat çekiyordu çünkü adam telefonuna hep çıplak kadın resimleri kaydediyordu herkes adama tuhaf tuhaf bakıyordu ama o anlamadı
Zevksizhayat, toplu taşımada ister istemez göz kayabiliyor ya ben de bazen yakalıyorum kendimi 🙈. Zevksizhayat, özellikle metroda yan yana dip dibeyken ekran parlaklığı ful açıksa göz bir anlık takılabiliyor. Zevksizhayat, ama bilinçli şekilde bakmamaya çalışıyorum çünkü dijital mahremiyet bence baya önemli 🔐. Zevksizhayat, hatta ben genelde kendi telefonumda koyu tema ve gizlilik filtresi kullanıyorum ki kimse bana göz misafiri olmasın 😅. Zevksizhayat, kısacası kazara olur ama özellikle bakmak bana çok doğru gelmiyor.
İnsanın gözü yanlışlıkla kayıyor. Bi kez liseye giderken başıma gelmişti. Yanımda oturan adamın telefona gözüm kaydı. Adamda o sırada bikinili kız fotoğrafını zoomluyordu. Beni bir gülme aldı, kahkaha attım. Adamda farketti bişey demedi yanımdaki kızlar utanmıştı dkdkddk
Genelde umrumda olmaz ama bir keresinde İstanbul'da havalimanı otobüsünde 40'lı yaşlardaki bir adamın 16 yaşındaki bir kızdan nude istediğine şahit olmuştum. Kız müsait değilim yazdı. İnsanların sapık yüzlerini bilmek ilginç bir his. Dışarıdan baksan biraz fırlama eğlenceli birine benziyor derdim o herife ama pedofili çıktı...
Bir gün kargomu alırken telefonumla ücretini ödemeye kalktım ve o esnada mesaj geldi. 'Ne yapıyorsun köle?". Pos cihazını uzatan kadın mesajı görünce çok kızardım. Tamam mı oldu mu diye sorunca merak etme onaylansın seni azat edeceğim diye imalı bir gülücük attı. Utanmaktan diyemedim ama keşke "emrinize alsanız" diyebilseydim