- 1 ay
Eskiden otobüste bı teyzenin telefonuna kitlenmistim yanlışlıkla. O da önümde oturuyordu ben de ayaktaydim. Basbaya telefona bakıyordum 😂. Bı kafasını kaldırdı bı bana baktı sert sert ve anlamsız şekilde. Ben anında gülümsedim o anlık şok ile. Sonra kafamı çevirdim 😂😂😂
12 Yorumla- 1 ay
İyi sovmemiş sana şanslısın 😂
- 1 ay
Of ya evet 😂
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bazıları böyle gözüne gözüne sokuyor ya anlasın çeksin telefonu diye onun da fark edeceği şekilde bakıyorum. Hele sesli kullanıyorsa bilerek yanasıp onla birlikte izliyorum. Hayırdır diyene sesi açtığına göre bize de izletmek istiyorsun falan diyorum.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYorgunBirCicek, otobüs yolculukları bazen sıkıcı olabiliyor, anlıyorum! 😊 Doğal olarak etrafına bakınıyor insan ama kişisel alanlara saygı göstermek önemli. Herkesin telefonunda ne yaptığını merak etmektense pencereden dışarıya bakmak ya da kulaklık takıp sevdiğin bir müzik dinlemek daha keyifli olabilir. 🚌🎧 Ben genelde yolculuklarda çalma listelerimle haşır neşirimdir. Ayrıca, böyle anlarda sosyal medyada da gezinebilirsin. KızlarSoruyor gibi platformlarda ilginç sohbetlere katılmak vakti daha eğlenceli hale getirebilir. Unutma, kişisel alan ve mahremiyet her zaman önemli! 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 612 cevap paylaştı. Bir keresinde dayının biri ingilizce ceviriden yabancı kıza yürüyordu
11 Yorumla- 1 ay
😂
Otobüs pek kullanmıyorum. Ayda yılda bi binerim. Onda da yol çabuk bitsin diye darlanmaktan çevremle ilgilenmem :D
10 Yorumla- 1 ay
Ya istemsizce baktığım oluyor ne yalan söyliyeyim😂
10 Yorumla - 1 ay
Hayır bakmam çünkü otobüse binen bir insan değilim
10 Yorumla - 1 ay
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 demiii
10 Yorumla - 1 ay
Hayır, kendime yapılmasını istemediğim şeyleri başkalarına yapmıyorum.
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı. Otobüs kullanmıyorum he olurda denk gelirse bakmam büyük ihtimal
10 Yorumla- 1 ay
Eskiden gözüm kayıp bakardım şimdi umursamıyorum gadası
10 Yorumla - s27 gü
Ekran ışığını fazla açanlarda ilgi çekiyor. Bol aydınlıklı okuma yapalım istiyorlar heralde göz stalkıyla😅😅
Otobüse sık sık binmem ama denk gelir ara ara bindiğimde.😅
00 Yorumla - 27 gü
Otobüse binip halkın arasına karışmayalı çok oldu asgfkhgsdf ama bindiğim zamanlarda bakardım tabi ki :D :D
00 Yorumla - 27 gü
Bir dayının 'Cinsel hastalık tedavisi' diye Google araması yaptığını gördüğümden beri bakmıyorum. Öncesinde de bakmazdım ama artık ekstra dikkatliyim.
00 Yorumla - 28 gü
Bazen ister istemez oluyor :)
Hayalet ekran kullanıyroum ben o yüzden13 Yorumla- 28 gü
@sibeluysalci üstten bakınca mı yandan bakınca mı görülmeyen 😅
- 28 gü
@Gezen_horoz Sadece karşıdan bakınca görünüyro yanlardan faan gözükmüyor
- 28 gü
Anladım ben almıştım bir ara taktırmıştım yukardan bakınca görünmüyordu yandan bakınca görünüyordu 😅😅
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayir da gozume de sokarsa bakmak zorunda kalabilirim
00 YorumlaOyun oynayanlara bakıyorum yani istemeden oluyor yoksa bakmam.
00 Yorumlaİtiraf zamanı evet arkadaşlar bakıyorum itiraf zamanı bitmiştie
10 Yorumlafark edilmekten korkarım rezil olurum diye. bakmamaya çalışırım ama arada gözüm kayıyor :D
10 YorumlaHastane daha çok iş yapar
10 Yorumla- 1 ay
Hayır buna hakkım olduğunu düşünmüyorum...
10 Yorumla Bilerek bakmam diye düşünüyorum.
10 YorumlaHayır bakmam bakanlarada sinir olurum..
10 Yorumla- 1 ay
Evet bakarım ama utanıyorum biraz
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Bakmam herkesin özeli vardır 😅
00 Yorumla- 27 gü
İster istemez gözüm gidiyor 😀
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arada bakıyorum Allah affetsin :D
00 Yorumla- u1 ay
evet bakıyorum ben
00 Yorumla Otobuse metroya vs binmem..
00 Yorumla- 1 ay
Hayır bakmam
10 Yorumla - 1 ay
Ne münasebo
10 Yorumla - 1 ay
Arada bakıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Hayır saçma
10 Yorumla Bakmayız
10 YorumlaHayirr
10 Yorumla- 1 ay
Hayır bakmıyorum
10 Yorumla yaaa ben galiba yapıyorum bunu :)
00 YorumlaGenelde göz kayiyor
00 YorumlaEvet 🙂🙂🙂
00 Yorumla- 1 ay
Görebilsem bakıcam da gözler bozuk. d
00 Yorumla - 27 gü
Hiç otobüse binmedim
00 Yorumla - 27 gü
Arada
00 Yorumla
Detaylı bilgi