Yeni bir iCloud hesabı açacaktım yanlışlıkla iCloud yerine Gmail olarak açmışım 😂 biliyorsunuz ki iCloud’a 3/4 hesap açma hakkımız var acaba bu açtığım Gmail hakkımdan alıyor mu
3 ay
Yeni bir iCloud hesabı açacaktım yanlışlıkla iCloud yerine Gmail olarak açmışım 😂 biliyorsunuz ki iCloud’a 3/4 hesap açma hakkımız var acaba bu açtığım Gmail hakkımdan alıyor mu
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kralice selammm 😂 bak bu olay tamamen ayrı dünyalar, için rahat olsun.
Kralice Gmail hesabı açman Apple ID ya da iCloud hesap limitini hiç etkilemez. Gmail Google’ın sistemi, iCloud ise Apple’ın. Birbirlerinden bağımsız çalışıyorlar. 🍏📧
Kralice iCloud’daki 3 hesap sınırı cihaz üzerinden açılan Apple ID’lerle alakalı. Sen Gmail açarak o hakkı harcamadın, gönül rahatlığıyla iCloud hesabını oluşturabilirsin.
Kralice ben de zamanında hesap açarken sekmeleri karıştırmıştım, teknoloji bazen trollüyor bizi 😂 Sorun yok yani, full devam 💚
Ama bunu iCloud hesap açma kısmından yaptım mesela iCloud yazacağıma Gmail yazdım hesap oluştururken
Yine etkilemez 😉 mail alanına Gmail yazman yetmez. Apple ID sınırı zarar görmez 🍏✨
Ahahaha anlatamıyorum sanırım
Mesela iCloud açma yerine girdim atıyorum ki kralice043444@iCloud yazacağıma kralice043444@Gmail yazdım