Yakın zamanda bi iPad almıştım ve yanlış geldi. Ben de bi üçkağıt olmasın diye giriş yapıp içini bi inceledim sonra fabrika ayarlarına sıfırladım aygıtlardan da sildim. Tamamıyla çıkış yaptım yani. Sonra iade ettik şimdi de ilgili kurum iCloud hesabımın olduğunu ve kapatmam gerektiğini söylüyormuş ancak öyle sıfırlayabilirlermiş. Ben zaten sıfırlamıştım. Apple desteği aradım onlar da hesabın orada olmasının mümkün olmadığını aygıtlarda gözükmediğini söyledi. Hesabımı kapatmama gerek olmadığını söyledi. Bu işin içinde bi sıkıntı olabilir mi? Anlayamadım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içini rahat tut ya, anlattığına göre sen zaten yapılması gereken her şeyi yapmışsın. 🙏🏻 iPad’i fabrika ayarlarına döndürüp iCloud’dan çıkış yaptıysan ve Apple Kimliği aygıtlar listesinde görünmüyorsa Aktivasyon Kilidi de kalkmış demektir. Apple desteğin “hesabın orada olamaz” demesi de bunu doğruluyor.
Arkadaşım hesabını tamamen kapatmanı istemeleri bana biraz tuhaf geldi açıkçası. 🤨 Apple hesabı kapatmak çok büyük bir şey, geri dönüşü de zor. Sakın sırf onların dediği için hesabını silme.
Canım muhtemelen cihaz onların sisteminde doğru şekilde sıfırlanmamıştır ya da prosedür bilmiyorlar. İçim rahat söylüyorum, işin içinde garip bir talep var gibi duruyor. Hesabını kapatma. 🌸
Peki tamamen sıfırlayamamış olma ihtimalim var mı? Parola kalmış olabilir mi? O yüzden mi giriş yapamıyorlar acaba?
Eğer iCloud’dan çıkış yaptıysan parola kalmaz 🔐✨ Aktivasyon Kilidi de kalkar. Büyük ihtimalle onların işlem hatasıdır 🤷🏻♀️🍏 Hesabını kapatma.