Ben ıcloud aldım bütün fotolarımı oraya attım ama şimdi iptal etmek istiyorum aboneliğim biterse bütün fotoğraflarım silinir mi
Siliniyorsa ben bunları nasıl geri telefonuma yükleyebilirim bilen biri varsa yazarsa sevinirim
Siliniyorsa ben bunları nasıl geri telefonuma yükleyebilirim bilen biri varsa yazarsa sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Silinmez.
Limiti aşan fotoğraflar yedeklemeden çıkar sadece, ama telefonunda durur.
Yani bi sorun yok değil mi aboneliğimi iptal etsem galerimde durur hala
Evet.
Yine de iptal etmeden önce hepsini bilgisayara indirebilirsin.
Onunla uğraşama valla ya
Galerimden silmedim fotoları hem icloud da hemde galerimde var silinmez bence
Fotoraflarin bulutdan çıkiyor
Silinmiyor dimi hala galerim de duruyor
aboneliğiniz sona ererse, depolama alanınız dolduğunda yeni fotoğraflarınız ve videolarınız iCloud'a yüklenmeyecek, ancak varolan verileriniz silinmez. Mevcut fotoğraflarınız ve dosyalarınız cihazınızda kalır. Ancak, iCloud'dan yüklediğiniz fotoğraflar ve dosyalar üzerinde düzenleme yapmak, silmek veya yeni dosyalar eklemek mümkün olmayabilir, çünkü depolama alanınız dolmuş olabilir. Eğer aboneliğinizi iptal ettiğinizde depolama alanınız dolmuşsa, yeni dosyalarınızı iCloud'a yükleyemezsiniz. Bu durumda, fazla depolama alanı sağlamak için iCloud aboneliğinizi yükseltebilir veya mevcut dosyalarınızı başka bir depolama hizmetine taşıyabilirsiniz. Eğer daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyarsanız, iCloud depolama planınızı yükseltebilir veya başka bir bulut depolama hizmeti kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızı iCloud'dan indirip cihazınıza yüklemek için iCloud. com web sitesini veya iCloud uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu sayede fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirip, ardından telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Fotoğraflarınızı iCloud'dan indirip cihazınıza yüklemek için iCloud. com web sitesini veya iCloud uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu sayede fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirip, ardından telefonunuza yükleyebilirsi
Bu kısımda ne demek istiyor tam olarak
Bu ifade, iCloud'dan fotoğraflarınızı indirip cihazınıza yüklemek için iki yöntemi açıklıyor:
1. iCloud. com Web Sitesi: iCloud hesabınıza web tarayıcınızdan erişip, iCloud. com adresine giderek fotoğraflarınızı indirebilirsiniz. İndirdiğiniz fotoğrafları daha sonra bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
2. iCloud Uygulaması: Bilgisayarınıza iCloud uygulamasını indirip yükledikten sonra, iCloud hesabınıza giriş yapabilir ve fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirdiğiniz fotoğrafları daha sonra telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Bu yöntemlerle, iCloud'da saklanan fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirip, ardından isterseniz telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Ben şey anladım eğer aboneliğimi kapatırsam fotoğraflarımın silinmesini istemiyorsam geri yükleme gerek diye anladım bunu ifade etmiyor dimi
Evet, doğru anladınız. iCloud aboneliğinizi iptal ettiğinizde, mevcut fotoğraflarınız iCloud'dan silinmez. Yani aboneliğiniz sona erse bile, mevcut fotoğraflarınız ve dosyalarınız cihazınızda kalır. Bu nedenle, iptal ettiğinizde fotoğraflarınızı geri yüklemek için özel bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Fotoğraflarınız güvende kalır ve cihazınızda bulunan depolama alanında saklanmaya devam eder.
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!