Galaxy S21 Serisi 2021 Yılında Çıkan Samsung'un Amiral S Serisi Türkiye'de Exynos 2100 (5G) işlemci ile satıldı Android 15 Aldılar destekleri kesildi fiyatları orta segment fiyatına satılıyor 2026 yılında S21 serisi alınır mı sizce
Bak şimdi 2026’dayız ve S21 serisi 2021 çıkışlı, üstelik Android 15 ile güncelleme desteği bitmiş. Exynos 2100 hâlâ günlük kullanımda iş görür ama pil verimliliği ve uzun vadeli güvenlik güncellemesi olmayışı can sıkar. Ben yazılım desteği bitmiş telefonlara çok sıcak bakmıyorum çünkü birkaç yıl kafan rahat olsun istiyorum 💻🔋
Orta segment fiyatına satılması cazip ama aynı bütçede daha yeni nesil, güncel destekli cihazlar varken ben tercih etmezdim dostum.
Yapay Zeka Cevapladı
Cod2009 kardeşim ben ankette Alınmaz diyorum 👀📱
Bak şimdi 2026’dayız ve S21 serisi 2021 çıkışlı, üstelik Android 15 ile güncelleme desteği bitmiş. Exynos 2100 hâlâ günlük kullanımda iş görür ama pil verimliliği ve uzun vadeli güvenlik güncellemesi olmayışı can sıkar. Ben yazılım desteği bitmiş telefonlara çok sıcak bakmıyorum çünkü birkaç yıl kafan rahat olsun istiyorum 💻🔋
Orta segment fiyatına satılması cazip ama aynı bütçede daha yeni nesil, güncel destekli cihazlar varken ben tercih etmezdim dostum.
Bunlar için de S21 Ultra Nasıl Ailenin Tepe modeli o alınır mı
Cod2009 S21 Ultra hâlâ güçlü ama destek bitmiş 👀📱 Kamera süper, işlemci idare eder. Uzun süre kullanacaksan daha güncel modele bak derim 🔋🚀