Yeni hat almam lazım aşırı kararsız kaldım. Karşılaştırma yapmaktan beynim sepet oldu 🥴

Turkcell
Vodafone
Türk Telekom
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni hat almam lazım aşırı kararsız kaldım. Karşılaştırma yapmaktan beynim sepet oldu 🥴

ben turkcell kullanıyorum genel olarak çekim gücü iyi diyebilirim ama bazı yerlerde tabi ki sorun yaşanıyor mesela köylerde veya dağlık alanlarda sinyal çok zayıf oluyor ama şehir içi kullanımda gayet memnunum
Karşılaştırma yaparken çoğunlukla bulunduğun konumu baz al kuziş.. burada yazan ve yazmayan tüm operatörlerrin zayıf olduğu alanlar olcaktır. .. misal normalde türksel ve türk telekom çok iyi ama bulunduğum bölgede sadece vodafon çekiyor.. 5g ye geçişle bu değişir mi bilmiyorum... Şimdilik böyle.
En iyisi farklı operatör kullanan kişileri bulman ama yakın çevrenden olsun bu şekilde daha doğru bir tercih yapabilirsin diye düşünüyorum..
Bakıcaz bakalım..
Umarım 🙏
TT var bende çekim olarak Turkcell’in çekmediği yerlerde çekmişliğine şahit olmuşluğum var. Bir de Turkcell nedense bana daha dolandırıcı gibi geliyor.
Genel anlamda daha pahalı lider konumda olduğu için evet 😂
Hattım Turkcell şehir merkezinde oturuyorum ama evin belli yerlerinde çekmiyor annemin Vodafone onunki bizim evde çekiyor kendi evinde çekmiyor Telekom bizim evde çekmiyor üst katta çekiyor bir çekim sorunumuz var:)))
İyi güldüm buna ahaha
İnsanları sosyalleşmeye zorlayan bir crkim sorunu olmuş buu 😂
Gulmene sevindim ama durum bu evin her köşesi farklı GSM çekiyor İnterneti söylemiyorum bile:))
Teşekkür ederim:))
Rica ederim 🌺
Cevap
8Cevap
Vodafone kullanıyorum ve hiççç memnun değilim son 1 ayım kaldı onu bekliyorum değiştiricem ama neye geçerim bilmem
Neden memnun değilsin?
Bimcell dahil hepsini araştırdım. Yardımcı olabilirim 😂
Çekmiyor telefonum. Axaba problem telefonumda mı diye baktım da ı ıh imkansız. Herkesin telefonu full çeşyor benimki 2 çıbuk max. Reels tiktok izleyecek olsam dışarda vay halime yüklenecek diye bekle allah bekle
Sim kartın kaç yıllık tam olarak?
Bilmem ki o da mı etkiliyor
Etkiliyor evet. Sim kartın eskiyse değiştiriyorlar ücretsiz.
Genel bir çekim sıkıntısı varsa da numaranı taşıyabilirsin farklı bir operatöre. 5g ihalesini de Turkcell aldı. Yani en geniş bant aralığı gene onda olacak. Numara taşımada uygun tarifeler var değerlendirebilirsin.
Evt onu araştırayım
Ben Turkcell kullanıyorum yıllardır ve memnunum çekim gücünden bizim buralarda ve de köydede 😇
Ben de onu tercih edicem gibi bakalım
Bence memnun kalırsın sende hanım’cımm
Muhtemelen ama 15 yıllık numara ve operatörümü değiştiricem. Şimdiden gerildim off 😂
Naayıırrr en bi sevmediğin, çok zahmetli bi iş bu yav 🤦♀️
Aynı numarayı neden kullanmıyorsun peki?
Babamın üzerine 🤣
He o zaman tamam 😅
Bi saniye hat devri daha ucuzdu galiba. Beynim erorr verdi. Ben bi yeniden hesaplama yapiim 😂
Acaba mıı, onu bilmiyorum ama mümkün olabilir 😂
Ben onu bi şaapiyim yoksa kafayı yerim 3 farklı banka uygulamam var delirtirler beni şimdi 🤣
Bencede bi bak değiştirmeden önce jdjdj hem daha kolay olur bence kii 😌
Öyle yapicam canım 💖
💖🫂
Baz istasyonu kurdurdum zaten kendi operatörüm için yakınıma. 😅 İnternet kesilme derdi yok full çalışıyor. 😁
Ne güzel
Teşekkürler...
Ricalar..
Türk Telekom kullanıyorum. Henüz çekmediği yere denk gelmedim bide kullanım avantajları bana göre çok fazla. Az ücrete çok hak veriyorlar belki eski kullanıcı olduğum için kıyak geçiyorlar bilemedim 😄
Turkcell her yerde çekiyor gerçekten o konuda çok iyi
Ev ve iş yerinde hangi hat daha güçlü çekiyorsa o kullanılmalı.
Hepsi aynı bok.. en ufak depremde çöküyolar.
Haklısın bu konuda. Şimdilerde ciddi bir altyapı çalışması yapılıyor. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz 🙏
İnşallah ama deprem ülkesiyiz çok geri kalmışız bazı seylerde.. konumjz deprem degıl farkındayım ama öldürem deprem degıl maalesef carpık yapılasma , dandik malzeme.
Biz tedbir almadıktan sonra ha şa Allah bize neyapsın.
Bu arada Turkcell di eski hattım.. onun çekimi bir tık diğerlerime gore daha iyi
Çok haklısın maalesef..
Türkcell ve gayet iyi
Türk Telekom en iyisi
Az önce aradılar ikna olmuş gibiyim 😂
Vodofone ve ben çok memnunum :))
Ben memnun değilim. Hattım çekmiyor 15 yıllık olduğu için simkart değişmesi lazım. Taahhüt de bitti. Hat da üzerime değil devir almam lazım.
Bunlarla uğraşmak yerine yeni hat alim dedim ama gözüm yemiyor şu an 😂
Her hattın çekip çekmediği yer var.. bizde her şebekeden insan var.. genelde köy ve ilçelerde odugumuz için vodofone ve Turkcell iyi çok afrk ediyor en azından şimdilik 5 ggexerler ne olur bilemem... ama hat senin adına değilse sıkıntı ya.. bence 15 sene miadını doldurmuş.. yeni hat al :))
Yeni hatta 1000 lira vergi var. Bunu ödersem keriz gibi hissederim. Hat devri yaptırırım daha uyguna gelir. Hem numaram aynı kalır.
Öyle yap o zaman daha mantikliysa benim hattım da benim adıma değil.. bend eheo yqptirqcam diyorum ama hep erteliyorum :))
Taahhütüm bitiyor yumurta kapıya dayandı 😂
Ee acele et o zaman taahhüt geçince saçma sapan para istiyorlar..:))
Bilirimm 😂
Bildiğine göre daha önce yaşadin.. bu sefer hızlı hareket et bence :))
Yok 1 uslu uslu kullandığım tarifenin interneti son ayda patlattı da bir küçük hayırlı evlat 😂
AA hiç beklenmedik bir şey ondan şaşırdık :))
Dimi 😂
Ucuz olanı al saf olma
Ucuzu yok kol gibi vergi ve ruhsat ücreti çıkıyor yeni hat alımında 😂
O zaman vazelinde almak lazım😂
Vazelinden soğuttunuz awk
Sen bilirsin ben canın yanmasın bari dedim😂
Turkcell kullanıyorum, çekim gücü güzel.
modem türk telekom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?