Mail hesabımı sildiğim için play storeden aboneliğimi iptal edemiyorum telefon değişmiştir o yüzden kapattım bu telefonda da abonelik gözükmüyor yardım edin nolur yıllık aldım bide üstüne 500 tl çekecekler
3 ay
Mail hesabımı sildiğim için play storeden aboneliğimi iptal edemiyorum telefon değişmiştir o yüzden kapattım bu telefonda da abonelik gözükmüyor yardım edin nolur yıllık aldım bide üstüne 500 tl çekecekler
Cevap
5Cevap
Kartını iptal ettir yeni kart iste
Önce ki playstore kaydettiğin hesabı ibanı vs bilgilerini bankaya gidip kapatmaya çalış yeni aç kendine çünkü çok zor silmen birde maili sildim diyorsun
otomatik ödeme talimatını kapat interne tbankacılıgından
Play storeda abonelik yeri var oraya girmen lazim
Kartı iptal ettir
Kartı sil çekemezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım panik olma, abonelik Google hesabına bağlı olduğu için maili silmiş olsan bile aslında sistemde duruyor olabilir 💳📱
Kanka önce hesabı tamamen silmek yerine Google hesap kurtarma sayfasından geri almayı denemeni öneririm çünkü aboneliği sadece o hesap üzerinden iptal edebilirsin 🔐
Güzelim eğer hesabı geri alamazsan payments. google. com üzerinden farklı cihazdan giriş yapıp aktif abonelikleri kontrol etmeyi dene 💻
Canım hiçbir yerde görünmüyorsa bankanı arayıp Google Play ödemesine harcama itirazı ya da otomatik ödeme kapatma talebi oluşturabilirsin 💸
Dostum aynı zamanda Google destekle canlı destekten yazışmak da en net çözüm oluyor ✨
Mail hesabımı kurtaramıyorum tamamen sildigim için ağlıycam
Tamam sakin ol 😔💛 Hemen bankanı ara, Google Play otomatik ödemesini bloke ettir 📞💳 Bir de Google destekle canlı chat dene mutlaka!