Güncellemeler
+1 yıl
Geri iade talebini 1 hafta uğraşla yapabildim. Aynı sorunla karşılaşırsanız yardım için iletişime geçebilirsiniz.
Google Play consele hesabı almak için tüm bilgilerimi girdim fakat ödeme yaparken bankanız ödemeyi reddetti uyarısı geldi daha sonra bana ödeme reddedildi gibi bir gmail geldi oradan işlem ayrıntılarına girdim oradan ödeme yaptım ve ödeme gerçekleşti. Daha sonra satın alma başarılı deyip satın alma bilgilerini ile ilgili bir gmail geldi ve sonra geliştirici hesabıma girmeye çalışırken tekrar kayıt sayfası çıkıyor. Google consele ile iletişime girmeye calistigimda geliştirici hesap bilgilerini istiyor fakat console hesabım oluşturulmadı. Konuyla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnceleme süreci var ama sen yine de iletişime geç peşini bırakma 25 dolar az değil.
Acele etme biraz bekle
Ama Google ödeme merkezine girdiğimde ödeme reddedildi yazıyor ve satın aldığım ürünlerde gözükmüyor
O zaman tekrar dene önce hesabini kontrol et cekilmişmi
25 dolar 670 TL ile iken hesabımdan 710 TL çekti
o zaman google hesabindan onlara ulas direk yardimci oluyorlar
İletişim için Google Play consele hesabı bilgilerini istiyorlar fakat hesabım oluşturulmadı. Googlenin diğer desteklerine yazdiğimda Google consele desteğine yazın diyor
Biraz bekle bence
Bir şey yapma biraz daha bekle
Yardım iste
Play consele ile iletişime geçtim ödeme yaparken bir sorun oluştuğunu söylediler Google pay ile iletişime geçmemi söylediler onlarda cevap vermiyor
App mi paylaşacaksın
Evet
Takma kafana
Bunu için 710 TL ödedim
Bir bardak su iç