Eşim beni aldatıyor ve bunu iki üç defa whatsappta konuşmalarını yakaladım ama whatsapptan mesaj sildiği için ve telefonunda şifre olup hep yanında olduğu için bakamıyorum ve ben başka bir hat aldım onun üzerinden eşime gelen mesajları kendime yönlendirip ben de göremiyor muyum? Eşimin WhatsApp mesajları banada gelsin bunu nasıl yapıcağım? Eşimin WhatsApp mesajlarını görmek istiyorum yardımcı olun lütfen.WhatsApp sohbet
Eşimin WhatsApp mesajları bana da gelsin! Mesajlarını nasıl okuyabilirim?
Babamda ki kadınları annemde ki erkekleri takip ediyorum varsa yabancı tanımadık biri çeker konuşurum mevzu nedir diye hangisini yakalarsam neyse ben bunu polis olan eniştemin bilgi işlem arkadaşlarıyla çözdüm varsa polis tanıdığın bir rica et
Uygulamalar hayatımıza büyük kolaylık getiriyor orası tartışmasız. Her şeye, her yere kolayca, anında ulaşabilmek, iletişim kurabilmek harika bir şey. Düşünsenize dünyanın öbür ucundaki biri ile görüntülü bir şekilde görüşebiliyorsun. Hiç takılmadan ve gecikmeden üstelik. Bu kadar kolaylığın yanında ikili ilişkilerde de sorun yaşanmıyor değil. Çiftler gerek şüphelerle, gerek güvensizlikle karşı cinsin neler yaptığını merak ediyor. Özellikle evliler eşime gelen whatsapp mesajlar banada gelsin istiyor. Bakalım bu mümkün mü?
Eşimin WhatsApp Mesajlarını Görmek İstiyorum Nasıl Yapabilirim?
WhatsApp mesaj
Güvensizlik temelli bir ilişkide eşimin whatsapp mesajları banada gelsin isteği de normal oluyor. Bu iş ne kadar etik olmasa da mümkün. Çeşitli programlar bunu sağladığını iddia etse de bu uygulamaları tavsiye etmiyorum. Bu uygulamalar kişisel bilgilerini ele geçirip hiç de istemeyeceğin sıkıntılara yol açabilir. Hiçbir program olmadan, basit bir yöntemle başka birinin mesajlarını okumanın bir yolu bulunuyor.
Esimin WhatsApp mesajlarını nasıl okuyabilirim?
Öncelikle mesajlarını okumak istediğin kişinin telefonunu ele geçirmen gerek. Sonrasında;
Kendi telefonundan ya da bilgisayardan WhatsApp Web sitesine gir.
Giriş ekranındaki QR kodunu mesajlarını okumak istediğin telefondan okut.
İşte o kişinin hesabı elinde. Ancak bu ayarlar kısmından fark ediliyor belirtmemde fayda var.
Aşağıdaki videodan da nasıl yapılacağını uygulamalı olarak öğrenebilirsin:
Diğer yöntemler ise 3. parti uygulamalar üzerinden gerçekleşiyor ancak bunun için de karşı tarafın telefonuna program yüklemeniz gerek ki bu da fark edilebilir oluyor. Aşağıdaki videoda birkaç program anlatılmış:
Başta da dediğim gibi 3. parti uygulamaları yüklemeni tavsiye etmiyorum.
Esimin whatsappini nasil takip edebilirim sorunu yanıtladım. En kolay ve zararsız olanı WhatsApp Web üzerinden takip etmek. Buradaki içerikte de WhatsApp'da çevirimiçi olduğunda bildirim gelmesi mümkün mü? sorusu yanıtlanmış, sen bunu da merak ediyorsundur diye tahmin ediyorum. :)
Teknik olarak bu söylediklerinizi yapmanız mümkün. Şöyle ki eşinizin telefonunun ip ve mac adreslerini kendi telefonuza yazacaksınız. Sonra her iki telefona da gelecek konuşmalar. Lakin ilk önce telefonunuza " Root " işlemi yapılması lazım. İnternetten araştırırsanız anlarsınız ne demek istediğimi. Bir başka yöntem daha var. Kişi telefonundan istediği kadar silsin, Whatsapp adlı dosyanın içerisinde konuşmaların yedeği alınır. Bu dosyaları bilgisayara aktardıktan sonra Google amcaya " Whatsapp konuşma dosyalarını bilgisayardan açma " bu şekilde sorarsanız sizi ilgili sitelere yönlendirmiş olur. **** Güvensizlik ve ihanet varsa sevginiz ne kadar büyük olursa olsun, kendinize olan saygınızdan dolayı boşanın...
Kisa zaman icerisinde web. whatsapp. com çıktı Eşinizin telefonu android ise bilgisayar ile eşlestirin eşiniz mesajlasirken sizde bilgisayardan mesajlari okuyabilirsiniz
Root felan hiç bulaşma gereksiz bir konu açmış yorumda ki arkadaşımız, zaten telefondan anlamıyorsan pek yapamazsın. Play storede whatsapp web uygulaması var bilgisayarda ki gibi. uygulamada ki karekodu sevgilinin telefonuna okut. Tamamdır
Padchat bunu indir kendi teline sonra eşinin whatsap gir cihaz bağla var oraya tıkla ordaki kare kodu yüklediğin programdaki Kare kodu okut artık eşinin msjları sende ama yaptıktan snra 1 saat snra ekrana bi bildirim geliyo onu sil eşinin telinden snra bidaha gelmiyo tek sefer geliyo bidaha eşin anlamaz tabi ona gelen msjları o okumadan açma bide o msjları silse bile senden silinmiyo sildiği msjlarıda görürsün
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Oldu canim baska? Rootkit yazilimi gomulmeden o telefona.. olmaz isin.. o yazilimi bulamazsin zaten , bulsan bile onu telefona yuklemen.. adaminkine.. yani yapamazsin
Benden duymuş olma telini kacirabilirsen 1 dk için whatsapp web ile pc den takip edebilirsin yalnız teli internete bağlı olduğunda görebiliyorsun mesajları ;-)
Esinin resmini kullan kendi Watsapından konustugu kisiye mesaj at gece esin uyurken numarami degistrdim falan de buyuk ihtimalle inanmaz bastan soyliyim :)
Para karşılığında ben yaparım diyen çakallar itibar edip para göndermeyin paranızdan olursunuz onları ne din ne imanı ne vicdanı vardır dolandırıcı çakallara dikkat edin
@Hemşire44 spy telefon casus prgrami var ama 300 tlden basliyor aylik sen diyer telefona kaydetmen lazim ve kendi telefonunada yuklemen lazim baskada okuyamazsiniz eyer oyle supen varsa mahkemeye gidersin butun dokumanlari cikartabilirsin
@Kokunhuzur5620 ya arkadasim birak onu o sizi kandiriyor sen ve karsi telefona spy telefon casus prgramini indirmen lazim eyer karsi telefona indiremezsen birsey yapamzsin veya mahkemeye gitmen lazim