Whatsapp çevrimiçi bildirimi almak mümkün mü biliyor musunuz? Bazı uygulamaların Whatsappta çevrimiçi olduğunda bildirim gelmesi gibi özellikleri oluyormuş biliyor musunuz?WhatsAppBenim kullandığım bir uygulama var. Uygulamaya istediğiniz bir kişinin numarasını programa kayıt ediyorsunuz o kişi whatsappta online olunca size bildirim geliyor ve kacta online olup kacta çıktığını görebiliyorsunuz 😂 Unutmayın bu kıyağımı ve bir teşekkür yeter :) herkese hayırlı akşamlar Programın adı : Whatsdog Android mağazada mevcut.
Whatsapp'ta çevirimi bildirimi var mı? Çevirimiçi olduğunda bildirim gelmesi mümkün mü?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
İletişimimizin büyük çoğunluğunu elinde tutan WhatsApp'ı o kadar benimsemişiz ki ondan önce ne yapıyorduk onu bile unuttuk. Yazılı, sesli görüşmeler, sesli, görüntülü aramalar, belge gönderimleri, fotoğraf, video hatta evrak gönderimleri bile bu uygulama üzerinden yapıyoruz değil mi? Bu kadar hayatımızı kaplamışken bu uygulamadan daha çok şey bekliyoruz. Özellikle ikili ilişkilerde karşı tarafın ne yaptığını oldukça fazla merak ediyoruz. En son ne zaman çevrimiçi oldun, o saatte neden çevrimiçiydin gibi sorulara hangimiz maruz kalmadı ki? Hal böyle olunca kullanıcılar WhatsApp çevrimiçi bildirimi gelmesi için yol aramaya başladı.
WhatsAppta Çevrimiçi Olduğunda Bildirim Gelmesi Mümkün Mü?
WhatsApp sohbet
WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği zaten kendisinde bulunuyor. Son görülmesini kapatsa dahi kullanıcı uygulamada ise, sizinle yazışmasa da çevrimiçi bilgisini edinebiliyorsun. Ama bazı kullanıcılara bu da yetmiyor çevrimiçi olunca bildirim gelsin istiyorlar. Bu özelliği WhatsApp kendisi sunmuyor ama bazı yan uygulamalar bunu sunduğunu iddia ediyor. Piyasada bulunan birkaç uygulamayı yazayım;
Sotla
OnLog
WhatsAgent – Online Tracker
WhatzTrack
iFamily
Wonlog
WhatsDog
YooWhatsApp
kullanabileceğin uygulamalardan bazıları. Aşağıdaki videoda Wonlog uygulamasınının nasıl çalıştığını anlatıyor.
Yukarıda yazmış olduğum uygulamaların hepsi WhatsApp çevrimiçi olunca uyarma üzerine çalışmakta.
Ancak bu uygulamaları ben asla tavsiye etmiyorum. Bu tarz yan uygulamalar veri güvenliğiniz açısından sıkıntılı. WhatsApp plus çevrimiçi bildirimi vermiyorsa diğer uygulamaların vermesi doğru değil. Etik olmasını geçtim zaten tehlikeli. Telefonunuza sızıp kişisel bilgilerinizi ellerine geçirebilirler, banka hesaplarınızı ellerine geçirebilirler bu da hem maddi hem de manevi açısından büyük sorunlara yol açabilir.
Bu konuda paylaşabileceklerim bu kadar. Benim önerim bu tarz uygulamaları kullanmaman. Buradaki içerikte de arkadaşa yapılabilecek WhatsApp şakalarını paylaştım, arkadaşlarınızla eğlenebileceğin bir çok şaka var. Göz atmanı tavsiye ederim. :)
Evet mümkün, ama orjinal olmayan bir biçimde. WhatsappPro indirmen gerekiyor google dan ve daha bir çok özelliği var mesajları tek tik yapma (sana gelen) son görülme sabitleme istediğin kadar gir çık son görülmen durudurmak isteiğin yerde vs vs.
kuzu o denemelik 1 günmüs ya sonra üyelik istiyormus. ki telefonum yok indiremiyorum kardesimde izin vermiyor. sende indirilmisse rica etsem bakabilir misin acaba numaraisni versem. ben stalklamak istemiyorum zaten nadir bazen kayboluyor 1 2 gün hoc girmiyor bakmiyor ondan merak ediyorum ordan görürüm en azindan. canim sana mesaj da attim
İşte bu yüzden IOS kullanıyorum. Ne kadar gereksiz, kimlik avı, casus yazılım var hepsi Androidte... Kullanın kullanın.. Ne demişler? Başınıza ne gelirse ya meraktan,, ya.. raktan 😘
Vay Aslan parçası işte biz Türklerin sırtı bundan yere gelmez bizim milletimiz bile kendi oha sini üretiyor yeni olanaklar sağlıyor beyler erkek kardeşlerim biz yurt dışına acılarım Türk kızları çok uyandı artık buralardan bize ekmek çıkmaz 😂😂