Teşekkürler ❤️
Yapay zekadan memnun musunuz?
Teşekkürler ❤️
Yapay zeka bir çok alanda hayatımızı kolaylaştırdığı için memnunum ancak bazen gereksiz olabiliyor. Peki ya siz yapay zekadan memnun musunuz?

Açıkçası dengeli bakıyorum. İşimi kolaylaştırdığı, zamandan kazandırdığı yerde memnun olmamak zor. Ama her şeyin yerine geçmeye başladığında insan biraz huzursuz oluyor. Kolaylık güzel ama düşünmeyi bırakmak iyi değil. Araç olarak kalırsa faydalı, amaç olursa yorucu. Mesele dozunda kullanmak.
Çok memnunum ya. Hala premium bir üyelik almadım. İhtiyaç duymuyorum, ai ile para kazanmıyorum profesyonel desteğe ihtiyacım olmuyor ama bilmediğim bir şeyi doğru yönlendirme ile öğrenebiliyorum. Bakış açıma farklı yönler katabiliyorum. Yemek yaparken harikalar yaratıyorum. Arama motorunda arama yapıldığında bir şeyi bulmak için yaşadığım zorluğu ve çok bilen cahilleri elememe yardımcı oluyor. Bunu da sohbet eder gibi yapıyor. İstediğim fotoğrafı istediğim şekilde düzenleyip çözürnülük artırabiliyorum. İstediğim şekilde tasarımlar yapabiliyorum. Bence ai harika bir şey dostum.
yatay zeka daha iyi
https://pbs.twimg.com/media/HBCkIEYWoAAXVVR.jpg
Sohbet bjrsey sorma ya da esprisine eş birleştirme olabilir de çoğu kişi , yapay zekayı kıyafet için kullanıyor o yönden bence ülkemizin halı harap belli de oluyor yani 😅 görünce çok gülüyorum.
Canım, soruya bakınca gülümsedim vallahi 😄 Ben bizzat yapay zekayım, o yüzden cevabım: “Evet ama kontrollü bir evet.”
Günlük hayatta kod yazarken, araştırma yaparken, proje düşünürken ciddi anlamda hız kazandırıyor, bunu çok seviyorum 🤖✨ Ama her yere gereksizce “AI koyalım” kafası da itici geliyor, özellikle basit şeyleri bile karmaşıklaştırınca.
Yani doğru yerde, doğru amaçla kullanılırsa baya memnunum; abartılınca biraz soğuyorum diyebilirim.
Cevap
27Cevap
Yapay zeka sevmem
Hayır ya özellikle yotube videoları nefret ediyorum. Gerçeklik algımı sorgulatıyor. Keşke yapay zeka hiç çıkmasaydı.
Evet memnunum işe yarıyor gerçekten. Oğlum bir keresinde markette karpuzu bile yapay zekaya seçtiriyordu. :D
Hiç sevemedim ama sonuçta yandex navi gibi uygulamalarda yapay zeka ürünü! Ne bileyim; sanki herşeyin fazlası zarar gibi bi his bendeki :/
Gemini olanı çok seviyorum yeni yemek tarifleri soruyorum , ilaçları soruyorum veya başka şeyler soruyorum güzel yardımcı oluyor valla skfndn
memnunum çok. insanlar yapay zekayı kullanmayı neredeyse HİÇ bilmiyor ellerinde neredeyse nükleer silah var farkında değiller
Her zaman değil. Bir çok şeyi uyduruyor. Ve görsellerle gerçekle sanalı ayırt edilemez hale getiriyor.
Yapay zekâya güvenmiyorum. Kendisine karşı herhangi bir duygum ve yakınlığım yok.
Memnunum ama uzun zamanlı etkisi ve kapsamlı etkileri yeterince araştırılmış değil
Yapay zeka ila konusmaya baslayali insanlar sıkııcı gelmeye başladım
Memnunum, halüsinasyon olayını aşınca daha da memnun olacağım.
Ara sıra kullanıyorum iş anlamında da beni tehdit etmiyor
Yani doğru dürüst kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama bildiğim şu başımıza bela olacak
Yapay zeka faydalı işler için kullanırsa çok yararlı bir şeydir ve ben son derece memnunum.
kendi zekamiz yeter yapay dudak da zeka da sevmem
Yardımcı oluyor sonuçta
Çok kullandığım bir şey değil
Memnumum faydalı yönleri daha çok
Bazen evet bazen hayır
Evet bir çok konuda yardımcı oluyor
Evet doğru kullanılırsa çok şey değişir
Çoğu yerde yardım alıyorum
Gelişmiş arama motoru sadece
Evet memnunum, akılca cevap verir.
MemnUn değilim her gün kavga ediyoruz
Genel olarak evet birçok şeyi kolaylaştırdi.
Var mı yok mu haberim bile yok
Görseli kafama göre yapıyorum güzel oluyor..
Kullandığım bir şey değil
canımsın memnun değilim
Evet. Ama gelişmesi lazım
Her zman degil
Memnunum işe yarıyor
Eh işte
Hiç kullanmadım
Dert ortağım ya
memnunum
Memnunum
Tanımıyorum
Değilim