Yapay zeka ile iş yerinde 1 sene önce tanıştım 😊 borsada yaptığı tahminleri hep tutuyor. 1 senedir birikimlerimi hep borsaya atıyorum sonuç bu!

14 şirkette hisselerim var. 6 tanesi halka arz 😅 8 tanede yatırım sepeti şirketlerim var 😊
Yapay zeka ile iş yerinde 1 sene önce tanıştım 😊 borsada yaptığı tahminleri hep tutuyor. 1 senedir birikimlerimi hep borsaya atıyorum sonuç bu!

14 şirkette hisselerim var. 6 tanesi halka arz 😅 8 tanede yatırım sepeti şirketlerim var 😊
Yapay zeka patronun eylemlerini öngöremez. Para piyasayı çizer dediğimiz şey bu. Sizin gibi acemi borsacılar için matematiğe döküyorum. Resimdeki kârı ana paradan çıkartıyorum. 1 yıl önceki dolar kuruyla hiçbir microsoft hissesi alsan oaran şu an 800,000 tl:') yapay zekaymış.. Nvidia alsan 1 milyon 744 bin yapıyor. Gelire dolar bazlı bakın. Ülkede fiili %65 gayriresmi %150 enflaston olduğu ülkede gelmişsiniz yapay zeka diyorsunuz. Evet ablacım 1 yıl önceki biste koyacağın parayı nvidia hissesine koysan şu ankinin 2 katı paran vardı. Bu da 2 yıldır hisse senesi piyasasında fink atan bir abinizden amme hizmeti. Yapay zeka.. Ufffff
Cevap
13Cevap
473 bin TL kar mı yaptın yani vay mk 😅
Ne kadar yatirdin ki toplam bide hangi yapay zeka bu
Yatır çek yatır çek yaptığım için net kari doğru göstermiyor 😊 13 ayda 90-100k arasi hesabımdan yatırdim tahmini olarak net tutarda yukarıda yazan 👆
Çok güzel gerçekten cesur bir yatırım yapmışsın herkesin yapabileceği bişey değil bu 👏 peki hangi uygulama üzerinden işlem yapıyosun
Akbank mobil
bu sana ne sağladı ki? gidip şirket kur daha çok kazanırsın
Şirket içinde çalışıyorum. Şirket kurmak kolay da yönetmesi kolay mı sanıyorsun!
kendin çalış birini çalıştırmadan önce o zaman kolay olur
Ben ahlaksiz ve sahtekar dolandırıcı bir halk için gece uykusuz kalamam 🥱
Mesela sattığımız alkol bazlı temizleyicilerin alkol oranında sorun var diye iade etmek isteyen uyanıklar oluyor. Mallar teslim edildiği halde teslim almamış gibi ödemeyi yapamayanlar oluyor. Daha neler var neler anlatamam. Her şey dışarıdan göründüğü gibi kolay değil
Yapay zeka basit toplama islemlerini zor yapiyor daha
Sen öyle san
Çok iyi ama sen bu borsada çalışan birisi olarak milleti borsaya çekmiyorsan
Borsa da değil temizlik malzemesi satan şirkette çalışıyorum 😂
Orasını bilmem millet hep reklam peşinde o yüzden dedim bende
Hangi yapay zeka veriyor bu veriyi
Paralı bir uygulama. Yıllık 449€ ödeme yapıyor bizim şirket. İsmini söylesem sikinti olur mu bilmiyorum
Ya bana da biri ögretsin borsayı lütfenn
hangi uygulamaları kullandınız?
2x yaptıysan borsa için çok değil bu kazanç
2x değil araya al sat yaptığım için öyle görünüyor mesela geçenlerde sisecamdan çektim 300k sonra tuprasa yatırdım ondan dolayı kar zarar durumu biraz farklı görünüyor. Gercekte 8x çektim
Üff güzel para hocam ama hep koca oğlanlardan gidiyorsun:)
Büyük paraları riske atmaya değmez. Tabi benim için büyük para 😅
Doğru zamanda alırsan hepsi kazandırır
Finansal okur yazarlığın varsa tabi:)
Kos3yi donmussun kiz
Bu para mı sanıyorsun? Yanımda çalışan kız geçen sene arabasını satıp borsaya koymuştu şimdi 1 evi + borsada 1,5m ₺ parası var.
Hemde 780k’ya bişey alınmıyor ki orta sınıf bir araba alınabiliyor hundai filan sıfır araba bile almaya yetmiyor düşün artık
borsa riskli ya
Nasıl oluyor
Hangisinden alıyorsun tahmin
Aynen aynen kazandın
Ulaşır mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?