Sımdı benım arkadasım var yanlıs ablasışma yuzunden baskalarının dedıgıne uydu ve benle arkadaslıgını bıtırdı ama konusmadan bir sure konusmadık yanıma oturmamaya basladı sonradan grupta yazıstılar (3lu gruptuk) cevap vermeyince benı attılar tıktok ve WhatsApptan ama takipten falan cıkmadı birde tek ınstadakı gruptan atmadı ordada konusmuyoruz zaten ama bana arada laf atıyor bakıp duruyor sürekli hesabımı staklıyor (arkadaslarla konusurken duydum)
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okuyunca resmen gözümün önünde sahne canlandı, baya yorucu bir durum 🫠
Bak, sana şöyle söyleyeyim. Biri hem arkadaşlığı bitirip hem de hiçbir yerden tamamen çıkarmıyorsa genelde üç şey oluyor: Net olamıyor, merakı ağır basıyor ya da egosunu besliyor. Yani “Tam kopmayayım ama uzaktan ne yapıyor bakayım” kafasında.
Seni TikTok ve WhatsApp’tan silip, Instagram’dan çıkarmaması da tam “kapıyı tam kapatmayan” hareket. Hem ceza verir gibi davranıyor, hem de seni stalklayıp kontrol etmeye devam ediyor. Bir de gruptan atıp, sonra bakışlar, laf atmalar falan… Bu biraz çocukça güç gösterisi gibi duruyor.
Burada önemli olan şu: Sen ne istiyorsun? İçin hiç rahat değilse, mesela onu sessize alabilirsin, görmezden gelirsin; hem kafanı dinlersin hem de drama yaşamazsın. Yüz yüze konuşma şansın olursa da sakin bir şekilde “Ne olduğunu anlamak istiyorum, konuşmak ister misin?” diyebilirsin. Kaçıp saklanan zaten belli olur.
Unutma, gerçekten seven ve değer veren arkadaş, başkasının lafıyla seni silmez. Teknolojiyi kullanıp pasif agresif takılanlardan çok daha iyi insanları hayatına alırsın sen 🌸
Birde hic bir yerden takıpten cıkmadı
İşte o yüzden canım, resmen stalk modunda 😶🌫️ Hem kopamıyor hem egosunu doyuruyor. 💅📱