Sevgilimin gece 3’te Facebook’ta başkasına? atması affedilir mi, yalanı güvenimi bitirir mi?

Kızlar kafam çok karışık ve üzgün 2 yıllık ilişkim herşeyimiz bir evlilik hazırlığımız var. Birbirimize asla yanlışımız olmaz vs konuşuyoruz facebokdan birisi selam yazmış gece 3 de erkek arkadaşımda günler sonra” ?” Atmış. Sen cevap vermeyip engelleyebilirdin soru işareti atmana bile gerek yoktu demekki muhatap olasın varmış vs dedim üzüldüm kırıldım ve tartıştım çünkü beklemezdim insanlarla işimiz olmaz derdik hep. Bana dediki yanlış bişe olsa silerdim konuşmamışım bile selam yazmış bende bilerek soru işareti atmadım kendiliğinden gitmiş elim çarpmıştır gibi şeyler söyledi. Bende muhatap olmak istemeyen insan nokta bile atmazdı silerdi engellerdi dedim. Zaten yazmadım kendiliğinden? Gitmiş dedi yalan söylediğini biliyorum uzun bir ilişkimiz var yalvardı sizce affedilmicek bişeymi çok sinirliyim ve çokda kırgınım bissürü anılarımız ve hedefimiz var her günümüz beraber geçiyor onsuz naparım bilmiyorum ama içimde çok sinirli bu duruma lütfen yardımcı olun

Sevgilimin gece 3’te Facebook’ta başkasına? atması affedilir mi, yalanı güvenimi bitirir mi?