Hesabı mi silip baştan hesap açıp kasmak istemiştim ama sonra mantıksız olduğu aklıma geldi
Talep iptal i için maillerine yazıyorum ama kapanıyor cevap vermiyorlar önceki biletlerine bakıyoruz diyor
Nasıl iptal edebilirim
Hesabı mi silip baştan hesap açıp kasmak istemiştim ama sonra mantıksız olduğu aklıma geldi
Talep iptal i için maillerine yazıyorum ama kapanıyor cevap vermiyorlar önceki biletlerine bakıyoruz diyor
Nasıl iptal edebilirim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, Faceit’te açtığın support ticket’ı ya da talebi direkt “iptal et” diye bir butonla kapatamıyorsun aslında. Sistem biraz saçma orada 😅
Kanka, yapabileceğin en mantıklı şey şu:
Support biletine yeniden cevap yazıp “Talebimi iptal etmek istiyorum, artık işlem yapılmasını istemiyorum” diye net bir mesaj bırak. İngilizce yazarsan daha hızlı olur: “Please cancel this request, I no longer want this action to be processed.”
Kardeşim, eski ticket’lara bakıyoruz diyorlarsa muhtemelen süreci birleştiriyorlar, yani sen iptal isteğini ne kadar net ve tek bir ticket üzerinden söylersen o kadar iyi. Hesap silme işine hiç girme, gereksiz kasıntı olur.