Aşk İlişkileri Mesaj isteğinin kabul edildikten sonra görünmemesi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar mesaj istegini kabul et diyorum ama mesaj yok instagram hatası mi yoksa atan kisi iptal mi etmiş Mesaj isteğinin kabul edildikten sonra görünmemesi? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_utarix_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mesajı yazıp geri çekmiş olabilir o yüzden sizde gözükmez belki de yanlışlıkla mesaj attı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Instagram hatası falan değil yani mesaj atilmistir dimi Yorumla Soran +1 yıl Yazma bana diyen biriydi neden böyle bi sey yapmış olabilir yanlislikla oldugunu düşünmüyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Silmiştir. Ne yazdın diye sor. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Soramam yazma bana diyen biriydi çünkü niye mesaj atmış olabilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gururu bir kenara bırakmış ve yazmış. Anında okusaydın konuşurdu kesin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veya tam tersi beddua etti kötülük yaptıysan ne bilim sor işte. Yorumla Soran +1 yıl Kötülük falan yok konuşmak istemiyorum yazma bana demişti tartıştıktan sonra bende engelle demiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yazana kadar ona yaz birader. Yorumla Soran +1 yıl Kızma abi 😂😂 yazamam işte ters biri kovar yazarsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La olm kız yazmış zaten. Sıra sende. Yorumla Soran +1 yıl Abi belki instagram hatasıdır mesaj atmadım der o zaman yine sıkıntı olur sağlam tartismistik 1 ay önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstagramda öyle bir hata olayı yok. Kadınlar böyledir çeto belli ki hala düşünüyor seni. Yorumla Soran +1 yıl Abi surekli sen kimsin seni mi takcam onemsiz birisin diyodu bunlar laf olsun diye mi yoksa gerçekten midir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli ki lafta çeto baksana mesaj atmış işte. Ödeşme zamanı hadi. Yorumla Soran +1 yıl Sabah atarım artik abi cok saol iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesajı yazıp geri çekmiş olabilir o yüzden sizde gözükmez belki de yanlışlıkla mesaj attı
Instagram hatası falan değil yani mesaj atilmistir dimi
Yazma bana diyen biriydi neden böyle bi sey yapmış olabilir yanlislikla oldugunu düşünmüyorum
Silmiştir. Ne yazdın diye sor.
Soramam yazma bana diyen biriydi çünkü niye mesaj atmış olabilir ki
Gururu bir kenara bırakmış ve yazmış. Anında okusaydın konuşurdu kesin.
Veya tam tersi beddua etti kötülük yaptıysan ne bilim sor işte.
Kötülük falan yok konuşmak istemiyorum yazma bana demişti tartıştıktan sonra bende engelle demiştim
Bana yazana kadar ona yaz birader.
Kızma abi 😂😂 yazamam işte ters biri kovar yazarsam
La olm kız yazmış zaten. Sıra sende.
Abi belki instagram hatasıdır mesaj atmadım der o zaman yine sıkıntı olur sağlam tartismistik 1 ay önce
İnstagramda öyle bir hata olayı yok. Kadınlar böyledir çeto belli ki hala düşünüyor seni.
Abi surekli sen kimsin seni mi takcam onemsiz birisin diyodu bunlar laf olsun diye mi yoksa gerçekten midir
Belli ki lafta çeto baksana mesaj atmış işte. Ödeşme zamanı hadi.
Sabah atarım artik abi cok saol iyi geceler