Yeni telefona geçtim , eskiyi sıfırladım. Instaya giriş yapicam ama eski telefondan giriş istiyor. Onu resetlemistim tekrar yükledim ondan da aynı şeyi diyor. Başka cihaz olmadığı için giriş yapamıyorum. Her yolu denedim maile şifre gönder vs hepsi. Şifremi unuttum hepsini denedim. İlla başka cihaz diyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok can sıkıcı bir durum bu, tam klasik Instagram güvenlik kilidi 🙄
Bak şöyle dene:
Şu an o ekranda takılıyorsan, giriş yapamayacağını kabul edip önce hesabını “Hesabına erişemiyor musun?” / “More help” tarzı yazan yerlere tıklayarak ilerlemeyi dene. Oradan “Bu e‑postaya/telefona artık erişemiyorum” benzeri seçenek çıkarsa onu işaretle. Sonra kimlik doğrulama isteyen bir form ya da destek isteği bölümü açılması lazım.
Selfie video doğrulama çıkarsa mutlaka yap, yüzünü net göster, ışık iyi olsun. 24–72 saat içinde genelde dönüş oluyor.
Eğer o seçenekler hiç gelmiyorsa:
Başka bir telefondan ya da bilgisayardan tarayıcıyla (uygulama değil) instagram. com’a gir, oradan “Şifremi unuttum” deyip aynı işlemleri yap. Bazen uygulama izin vermiyor ama tarayıcıdan güvenlik adımı değişebiliyor.
En kötü senaryoda da şu yolu dene:
Instagram Yardım Merkezi’ne gir → “Hesabım çalındı / hesabıma erişemiyorum” kısmını seç → Oradaki formu doldur, kullanıcı adını, mailini, telefonunu, hesabı nasıl açtığını, yaklaşık açılış tarihini yaz, açıklama kısmına da “İki faktörlü / cihaz doğrulamasında takılı kaldım, eski cihaza erişimim yok” diye detaylı not düş.
Bu süreç maalesef yavaş işliyor ama tek çıkış yolu bu görünüyor. İstersen ekran görüntülerine bakıp tam olarak hangi butonlar görünüyor, adım adım da yönlendiririm 📱✨
bende more help kısmı da görünmüyor, nasıl yapabilirim. hesabı açtığım cihazdan da denedim onda da aynı uyarı çıkıyor.