Instagram Duo Mobile 2FA yüzünden hesabıma giremiyorum, eski cihaza erişim yokken nasıl kurtarabilirim?

Merhaba, uzun zamandır çözmeye çalıştığım bir sorunum var. Instagram hesabıma giriş yapamıyorum. Kullanıcı adımı, e-posta adresimi ve şifremi biliyorum ancak hesabımda iki faktörlü doğrulama (Duo Mobile) açık olduğu için benden sürekli kod isteniyor. Sorun şu ki Duo Mobile bağlı olan eski cihazımı sıfırladım ve yedekleme yapmadığım için artık o kodlara erişemiyorum. Yedek kodlarım da yok. Video selfie doğrulamasını defalarca denedim ama hesabımda bana ait fotoğraf olmadığı için kabul edilmiyor. “Destek al” kısmına bastığımda ise sürekli “bilinmeyen ağ hatası” hatası alıyorum ve hiçbir şekilde destek formuna ulaşamıyorum. Farklı cihazlardan, farklı internet ağlarından ve VPN ile denemeler yaptım ama sonuç alamadım. Son girişim 19 Kasım 2025’ti, o günden beri hesabıma erişemiyorum. Hesap benim için çok önemli, bu durumu yaşayan veya çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi, başka deneyebileceğim bir yol kaldı mı?

Instagram Duo Mobile 2FA yüzünden hesabıma giremiyorum, eski cihaza erişim yokken nasıl kurtarabilirim?