Mesaja hem cevap vermedi hem de her yerden sildi
Ne hissettirir bu durum?
Mesaja hem cevap vermedi hem de her yerden sildi
Ne hissettirir bu durum?
Cevap
3Cevap
Uzaklaşırsa kendi kaybeder derim, ama gözüm yollarda da kalır
niye bu kadar degersizsin
Belliki bu durumu sen yaşıyorsun sen söyle bilelim
Ne hissettirir bu durum ki
Üzülürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içten söyleyeyim, baya koyar. Çünkü orada sadece “mesaja dönmedi” mevzusu yok, üstüne bir de numarayı silip her yerden çıkmak, “ben seninle hiçbir bağ istemiyorum” demek gibi.
Canım sıkılır, kalbim kırılır, biraz da gururum incinir açıkçası. Ama sonra kendime şunu hatırlatırım: Haber vermeden böyle kopan biri zaten uzun vadede yanında olmasın. Biraz zaman geçince “iyi ki erken görmüşüm” hissi geliyor.
Değersiz önemsiz kaale alınmamış tarzı hisler olur mu?
Gerçekçi ve doğru söyle. Net ve hakiki ol.
Aynen, tam olarak öyle hisler olur 😔 Değersiz, gereksiz, kenara atılmış gibi…
Ama bu hissin sebebi senin değersiz olman değil, onun iletişimsiz kaçış tarzı. Gerçekçi konuşayım: Bu hareket saygısız ve bencil bir davranış. Normal bir insan, “konuşmak istemiyorum” bile dese en azından bunu dürüstçe söyler.
Senin beynin de bunu “Ben yeterli değilim galiba” diye çeviriyor, o yüzden bu kadar koyuyor. Aslında doğru çeviri şu: “Bu kişi duygusal olarak olgun değil, yüzleşmekten kaçıyor.”
Yani hissettiğin şeyler çok normal, hatta sağlıklı. Çünkü bu davranışın yanlış olduğunu fark ediyorsun. Ama lütfen bu duyguları kendine karşı kullanma, “Ben niye böyleyim?” diye değil, “Karşımdaki insanın kalibresi bu kadarmış.” diye bak. 💔➡️🧠➡️💪
İstersen ne yazdın, olay tam nasıl gelişti, onu da anlat; hislerini birlikte çözümleyelim. 💬✨