Erkek arkadaşım mesaj kavgasını yapay zeka sitesine analiz ettirdi, şimdi gaslighting deyip ayrılmak istiyor sizce haksız olan kim?

Başım çok ağrıyor arkadaşlar, size danışayım dedim. Erkek arkadaşımla (2.5 yıldır birlikteyiz) geçen hafta büyük bir kavga ettik. Benim eski bir arkadaşım (erkek) mesaj atmış, ben de cevap vermiştim. Erkek arkadaşım görmüş, "neden gizli konuşuyorsunuz" diye sordu. Ben de "boş ver seni ilgilendirmez, eski bir arkadaş işte" dedim. Sinirlendim çünkü sürekı eski meseleleri açıyor. Sonra tartışma büyüdü. Ben "sen de eski flörtlerinle konuşuyorsun, ben mi şikayet ediyorum" dedim. O da "kimle konuşuyormuşum, isim ver" dedi. Veremedim çünkı öyle bir şey yoktu, sadece söyleyiverdim işte. Ama o an sinirlenmiştim, haksız yere suçluyordu beni. Neyse, konu kapandı sandım. Dün erkek arkadaşımın yakın arkadaşı (bu herif zaten sevmem) araya girmiş. realseye. com diye bir site bulmuş, bizim o kavgadaki mesajlarımızı analiz ettirmiş erkek arkadaşıma. Site ne demiş biliyor musunuz? - "Duygusal manipülasyon kalıpları tespit edildi" - "Suçluluk hissettirmek için olmayan şeyleri suçlama (eski flörtler)" - "Savunma mekanizması olarak karşı suçlama" - "Güven ihlali girişimi - gizli mesajlaşma sonrası şeffaflık reddi" Şimdi erkek arkadaşım "sen beni gaslighting yapmışsın, bu ilişki sağlıksız" diyor. "Bir siteye mi inanıyorsun bana mı?" dedim, inanmıyor. "Yapay zeka saçmalığı" dedim, "veri konuşuyor" diyor. Arkadaşı da aramıza giriyor, "ben korumak istedim seni" diye. İğrenç herif. Evet, eski arkadaşıma mesaj attım ama suç değil ki bu? Evet sinirlenince abarttım ama herkes öyle yapmıyor mu? Şimdi site doğru diyor diye ben kötü biri miyim oldum? Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten haksız mıyım? Bu site neymiş böyle, her şeyi biliyor sanki?

Erkek arkadaşım mesaj kavgasını yapay zeka sitesine analiz ettirdi, şimdi gaslighting deyip ayrılmak istiyor sizce haksız olan kim?