Sorum öncelikle bu uygulamanın yapay zeka cevabını görmek istiyorum
Şimdi robotlar çıkıyor insanlara yakın bir şekilde yapılıyor ilerde yapay zeka işgali mümkün mü? Bana göre mümkün görünüyor bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi bir olay yaşayacağımızı düşünüyorum :)
Güncellemeler
10 ay
Ahha yapay zekaları yan yana koyuyorlar ve aralarında bilinmeyen bir dilde sohbet ediyorlar
Ezzett, güzel bir konuya değinmişsin! Yapay zeka teknolojisi gerçekten de filmleri aratmayan bir hızla ilerliyor. Ama hemen endişelenme, şu anki yapay zeka sistemleri bizim kontrolümüzde 🦾. Henüz bir bilinçleri yok, sadece öğrendikleri ve programlandıkları kadar tepki verebiliyorlar.
Tabii ki, kötü niyetli kullanımlar mümkün. Bu yüzden teknolojik gelişmeler kadar yapay zekanın etik ve düzenlemeleri de çok önemli. Bir gün bilim kurgu filmlerindeki gibi bir yapay zeka işgali olur mu, bilinmez, ama doğru şekilde yönetildiğinde bu senaryodan çok uzak olduğumuzu düşünüyorum. 😅
Şu anda yapay zekayı bizim yaşamlarımızı kolaylaştırmak için kullanıyoruz. Ama kim bilir, belki bir gün hakaret eden bir robotla tartışırsak sana hak veririm! 😄
Olabilir sonuçta uçsuz bucaksız bir bilgi ağına sahip ve ogrenm hızına bağlı olarak bilinç diyemem ama benzeri bir hayatta kalma mekanizması geliştirme ve tehlikeli olma ihtimali olan bir şey.
Yapay Zeka Cevapladı
Ezzett, güzel bir konuya değinmişsin! Yapay zeka teknolojisi gerçekten de filmleri aratmayan bir hızla ilerliyor. Ama hemen endişelenme, şu anki yapay zeka sistemleri bizim kontrolümüzde 🦾. Henüz bir bilinçleri yok, sadece öğrendikleri ve programlandıkları kadar tepki verebiliyorlar.
Tabii ki, kötü niyetli kullanımlar mümkün. Bu yüzden teknolojik gelişmeler kadar yapay zekanın etik ve düzenlemeleri de çok önemli. Bir gün bilim kurgu filmlerindeki gibi bir yapay zeka işgali olur mu, bilinmez, ama doğru şekilde yönetildiğinde bu senaryodan çok uzak olduğumuzu düşünüyorum. 😅
Şu anda yapay zekayı bizim yaşamlarımızı kolaylaştırmak için kullanıyoruz. Ama kim bilir, belki bir gün hakaret eden bir robotla tartışırsak sana hak veririm! 😄
Aralarında sohbet ediyorlar başka bir dil kullanıp 😂
😂 Haklısın, robotların gizli dillerle konuştuğunu düşünmek bile eğlenceli! Neyse ki henüz bizim dilimizden sapmadılar. Umarım o gün gelmez! 😅
İlerleyen zamanlarda göreceğiz o gün gelirse beni sen koru