Eski sevgilinin açtığı özel Instagram hesabını ve DM geçmişini tamamen silmenin bir yolu var mı?

çok takilan biri değilim ama geçen mesaj yerinde en üst idi biz çok sıkıntılı ayrildik ayrilinca kız tum hesaplarini kapati heryerden engeledi en son 1 ay once konuştum etim yanaşmadi falan şimdi biri var hayatimda açtiği hesapta yks çaliştiği için instegram kullanmiyordu bana ozel bir hesap açmişti bende ona ozel ayarlamiştim herşeyi ilişkimiz iyidi biraz cinselik olarak ben cok hızlı gittim ayrilirken kız ağladi hesaplarini falan kapadi işte 1 sefer barişmak için kendimi rezil rusva etim oldu gibi gine patladi neyse kısadan hise şuanda beni seven bir kız var baya çabaliyor ama bu kızin mesaj arama yerinde nasil silebilirim tüm konuştuugm kızlar orada yaw

Güncellemeler
6 ay
mevzu o değil misal arama yerine yazinca beni kim engeledi ise hepsi cikiyor eski sevgilierime taktiğim takma ad orada duruyor şimdi yarin birgün kız gorse diyecek bu kimdi neden bu şekilde kaydetin
Eski sevgilinin açtığı özel Instagram hesabını ve DM geçmişini tamamen silmenin bir yolu var mı?