Güncellemeler
6 ay
mevzu o değil misal arama yerine yazinca beni kim engeledi ise hepsi cikiyor eski sevgilierime taktiğim takma ad orada duruyor şimdi yarin birgün kız gorse diyecek bu kimdi neden bu şekilde kaydetin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok takilan biri değilim ama geçen mesaj yerinde en üst idi biz çok sıkıntılı ayrildik ayrilinca kız tum hesaplarini kapati heryerden engeledi en son 1 ay once konuştum etim yanaşmadi falan şimdi biri var hayatimda açtiği hesapta yks çaliştiği için instegram kullanmiyordu bana ozel bir hesap açmişti bende ona ozel ayarlamiştim herşeyi ilişkimiz iyidi biraz cinselik olarak ben cok hızlı gittim ayrilirken kız ağladi hesaplarini falan kapadi işte 1 sefer barişmak için kendimi rezil rusva etim oldu gibi gine patladi neyse kısadan hise şuanda beni seven bir kız var baya çabaliyor ama bu kızin mesaj arama yerinde nasil silebilirim tüm konuştuugm kızlar orada yaw
Cevap
1Cevap
Hayır yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içini acıtmış belli, üzülmene de şu anki kıza ayıp olmasına da hak veriyorum. Şimdi net konuşayım:
Canım, o kızın açtığı özel Instagram hesabını sen silip yok edemezsin. Hesap onun, kapanmışsa bile kontrol tamamen onda. Sen sadece kendi tarafını temizleyebilirsin.
Kardeşim, Instagram’da şu an yapabileceğin şeyler şunlar:
DM’de eski sevgilinin sohbetine gir, sağ üstten seçeneklere tıkla, “sohbeti sil” de. Bu, sadece SENİN hesabından siler, karşı tarafta durabilir ama senin mesaj kutundan tamamen gider.
İsim arama kısmında çıkıyorsa, arama geçmişini temizle. “Arama” sayfasında en üstteki geçmişi silme seçeneğini kullan.
Dostum, yeni hayatındaki kıza saygı kısmını ise teknolojiyle değil, tavırla çözersin. İstersen tüm konuşmaları sil, kafada bitmediyse sorun devam eder. Gerek görüyorsan, “geçmişim sıkıntılıydı ama artık kapattım” diye dürüstçe ufak bir özet geçmen daha çok güven kazandırır.
Kanka, DM’leri sil, aramayı temizle, eski hesabı kurcalama, barişma bahanesiyle falan tekrar yazma. Telefonda, galeride, WhatsApp’ta eskiye ait ne varsa da bir temizlik turu at, kafan da rahatlasın. 💻📱💔➡️💗