6 ay oldu. Engeli asla geri kaldirmadi instadan. Bana birtek insta ve wpden ulasabilir. Ama instayi silersem sadece numarasi kalir. Birtek numarasi var kayitli o sildi mi bilmiyorum belki sildi bilemicem. Whatsappi yok telegram kullaniyo benimkide telegram yok. Onun icin yuklemisdim mesaj atar diye 4 ay atmayinca sildim. Instagrami silmek istiyorum ama ya pisman olup geri gelirse numaramida silmisse nasil ulasicak bana? Okadar cok istiyorum ki barismayi nefes alamiyorum onsuz
Güncellemeler
+1 yıl
Yardimm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Numaranı silmişse bile konuşmalarınızdan, arama kayıtlarından veya sms konuşmalarınızdan illa ki bulur. Tabi bulmak isterse:)
Yok bu numarada hic telefon acmadik, wpyide sildi dedigim gibi yani konusma kaladi uygulanayi falan komple silmisdir. Sms de atmadik
saf mısın sen :D hiç mi ortak arkadaşınız yoktu sevgilinle. ulaşmak isteyen adam arar bulur ulaşır her türlü
Hayir cunku uzak mesafeli iliski
kaç kere gördün sorması ayıp
Bulusmadik bulusucakdik olmadi iste olamayiz falan dedi. Yargilama beni lütfen kizma bana salak bu falan deme gelir basina cok kotu bisey inan
ya kusuruma bakma biraz ters başladım konuşmaya da daha hiç görmediğin birisi yok diye nefes alamıyorum filan yazman saçmalık, bu kadar dramatize etme durumu. kendine yazık gerçeten.
ayrıca teknoloji çağında yaşıyoruz adını biliyor, sevgiliyiz dediğine göre bir sürü şeyini de. canı isterse arayıp bulur
Ama bilmiyosun ben cok duygusal biriyim belki guclu biri icin oyle olmaz ama benim icin cok kotu bi durum dusun hic gormedim ama 6 aydir unutamiyorum millet evlilik sonlandiriyo 2 aya unutuyo ben cok sevdim anlatamam isden bile kovuldum dikkatim dagildi hata yaptim
e bak kendine çeki düzen vermen gerekiyormuş işte. bırak, uğraşma bu şeylerle
Bi tabsiyen var mı nasil bakarim önüme nasil birakirim bu hayal dunyasinda yasamayi
durumun farkındasın aslında ne güzel :) mutsuzum özledim diye kurarsan kendini özlersin mutsuz olursun. sabah kalkınca artık önüme bakacam diye güne başla, ne biliyim erken kalk mis gibi bir kahvaltı yap, havan değişsin. sonrasına sonra bakarız
Tesekkur ederim. guzel dedn oyle yapicam
ne güzel :) hadi kolay gelsin o zaman sana
Sagolasin😊
6 ay sonra, dönenden daha doğrusu terk edip giden den hayır beklemek cennetten tapu almaya benzer
😔😔😔 cok seviyorum onun icin dikkatim dagildi isden bile kovuldum
Ne fark eder bizde çok sevdik ne oldu umurunda olduğunu mu zannediyorsun senin acı çektiğini gördükçe kendi egosunu kasıyor geri dönersede yokluktan ha yokluktan geri döndü elbet gidecek gitmese bile berabersin mutsuz olacak erkek ya da kadın hiç farketmez size değer veren sizinle bişeyler paylaşacak sizin için kendini feda edecek sizi ayakkabınız yırtık gezdirmeyecek sizi aç bırakmayacak insanlara değer verin öyle yoklukta size geri dönen leri değil bu sitede orda burda çevremde görüyorum 35 yaşına gelmiş evde kaldım diyenleri niye acaba
Haklisiniz dogru diyorsunuz ama gelde kalbime anlat iste 6 aydir deniyorum unutmayi sonuc bu... kim bilir kimi yerime koymus
Sen hariç herkesi koymuş işte fakat anlatmak zorundasın yapcak bişeyin yok
O insan sana bakmadığı için üzülme yanlış insandan kurtul duğun için sevin emin ol karşına iyileri çıkacak vakti geldiği zaman
İnşAllah. Korkuyorum onun gibisi gelmez diye ya onun kadar sevemezsem diye falan
Ben 29 yaşındayım bir daha iyisi gelmez dedim her seferinde daha iyisi geldi fakat kör olduğum hepsinin ortak bir noktası vardı seni asla bırakmam demeleri bunlar için herşeyi yaptık fakat değerimiz bilinmedi fotoğrafım orda yakışıklı değilsin giderin yok dersen eyv hakkettişim derim. Başarısızssındır dersen de çok şükür 1 değil 3 mesleğim var elektrik aşçılık sushi elinde avucunda bişey yok dersende evimi çevirecek herşeyimvar ha kendimi övmek için anlatmıyorum acını anladığım için seni rahatlamak için anlatıyorum. O yüzden salla gitsin onu kendini dış dünyaya aç kendine uğraş bul emin ol herşey kendiliğinden gelecek
Yok estafurullah ne hadime öyle demek. Evet guzel yazdiniz kalmak istemeyene napsan bos herseyin olsun, cok sev, guzel ol boş istemiyor gidecek tutamazsin
Boşver bende bekledim 6 ay sonra gizli numaradan aradı beni çok heycanlanmistim ama meğersem boş öylesine aramıştı beni geri arayacakmisin dedim evet dedi 5 yil geçti boşver bence zamanin değerli zamanını boşa harcama
Ne 5 yil mi... hala seviyormusun? Ya bu cok kotu bisey. Hep bekliyorum umutlaniyorjm kendi kendime hep
Vazgeç boşver bence dönse dahi birdaha gider seni cebinde tutmasina izin verme
Cok canim yaniyo kiziyorum kendime unutamiyorum diye ama olmuyo deniyorum nasil yapicam bi fikrim yok cok yanlizim
O bana hem arkadas hen sevgiliydi
Hayat o ve onun gibilerle dolu ve daha iyileri de var takılı kalma onda belliki o seni atmış kafasından sende aynısını yap
6 aydir deniyorum iste sonuc bu
Seni fazlasiyla anliyorum ben iki ciddi ilişki yaşadım sonuc hüsran essek kadar adamım hüngür hüngür ağladım ama zaten kalmadı daha kimseye dökecek göz yaşım anladım ki kimse için değmez gerçekten değmez inan bana sende kendine bunu söyle değmez de
Kac yasindasiniz sorabilirmiyim? Ya sizinkiside cok kotu olmus. Anlamiyorum ki herkes gercek sevgiden bahsediyo ama yanindakinide kendi elleriyle cok sevilmek agir geliyo galiba
25 yaşındayım
Gencsin daha elbet cikar karsina biiri
Bak bu olaylardan ders cikarmaliyiz
Bu konu da ders cikara cikara sinif birincisi oldum :D yaw
2 yıl ilişkim de ne hayaller kurdum bitti ne çok sevdim boşa gitti emeklerim çöp resmen
Hala seviyomusun? Nerde hata yaptk bilmiyom ama cok seven kaybeder
Güzel gunler aklima gelince duygulaniyorum ama ihaneti aklima gelince nefret etmeye başlıyorum çünkü benden ayrıldıktan hemen sonra eski sevgilisiyle konusmaya başlamıştı
5 yil oldu hemde hic hayatina baskasini aldin mi? Seni anliyorum unutmaliyiz ama cidden onlarim aklina gelmiyoruzdur
2. Sinden sonra alamadım sebebi guvenim yok keşke sevgimi paylaşıp arkama bakmadan guvenecegim biri sa diyorum kendime
Ha birde ilki 5 yildi hani ogun bugündür hiç aramadı sonra 2. Sevgilim oldu o da 2 yıl olacak ayrilik sanırım
Zamanla sunu da anladım onsuz yasayamam dersin yasarsin nefes alamam dersin alirsin yani o olacak diye birşey yok aklımı başka şeylerle meşgul et ben yaptım zaman aldı ama oldu
Neler yaptin mesela ben cok bos kaliyorum dusunuyorum
Fitness a gittim, bisiklet sürdüm kendimce aktiviteler yaptım sonra masaustunden oyunlar oynadim hatta arkadaslarimla daha cok takıldım öyle öyle gitti
Sevindim bende atlaticam
Adına sevindim umarim sevgini hak eden kişiliği düzgün biri çıkar kendini düşün hep
Amin. Evet benim sorunum onu kendimden cok sevmekdi
Ulaşmak isterse wp'den de ulaşır bir yolunu bulur. İsterse tabii
Wpsi yokki telegram kullaniyo. Yazdigimi okudunmu 😊 bide ya numarayi sildiyse?
ulaşmak isteyen her türlü ulaşır 😗 kapat gitsin ben de bu sebepten kapatmıyordum simdi aylardir kapali
Ulasti mi peki?
Bide bizim uzak mesafeli yani öyle ortak arkadas falan bisey yok
hayir... malsf, bos ver bekleme sen de
Of be cok kotu belirsizlik
Sensin o kadar zaman duran aramayn sormayan engeli bile kaldırayan birini düşünme bile önüne bak mutluluğu kendinde ara
Cok haklisin ama olmuyo hep deniyorum olmuyo
Neden siliyosun ki kalsın pek kullanmazsin olur biter böylece sende meraktan kendini yemezsin yazarsa da yazmazsa da kalsın bence
Ama hep giriyorum silmezsem bagimliyim gibi bisey. Bide bana saplantili asik biri var oda bana ulasamasin istiyorjm
Silersen bu seferde meraktan patlayacaksin o yüzden diyorum. O zaman sil zaten sana ulaşmak isterse kız WhatsApp açar yani
Aynen öylr ama 6 ay gelmiyeb gelirmi ki? Ve ya numarami silmisse? Nasil wpden ulascak
Bunu ancak onunla iletişime geçerek öğrenebilirsin ya instagrami sileceksin kurtulacaksın ya da silmeyip öylece durcan 🙄
Valla ben artl bir adim atmam gururumu ezdim yeterince onun icin
O zaman silcen brocum daha ne diyeyim ben sana hiçbir şeyi kabul etmiyosun🙄
Facede mesaj bolumunu etkin kıl
Facem yok
Ac o zaman
Istemiyom
O zaman bol. şans
Acsam nerden gorucek profilimi zaten
İsmin soyisiminden dedim kral
Aramaz ki istemiyo sevmiyo
Sende takma kafana hayatta tek derdin bumu sanki ya sende ha
Degil. Zaten sorunda bu. Ben cok kotuydum. O girdi hayatima. Azicik duzeldim. Sonra yine bittim o gidince hemde daha fena
İntihari felan dusunme aman ha sakin
Cok guzel akil veriyon aklimda degilse bile aklina sokarsin insanin🤣
Yasin genc bi cahillik etme diye diyoruz dalga geciyosun benimlr
Dalga gecmedim saka yapiyorum bende. Yok hayat devam ediyor bir sekilde
Cidden alindim yani şu son dedigine
Alinmayin ya
Adam gibi bişi soyledim sadece
Silme o zaman başka çaren yok.
Omumu beklim yillarca
Önüne bak canım
Olmyo
Sil gtsn