Eski flört Instagram'dan silmek?

1 yıl konuştuğum biri vardı arkadaştık ben Urfa'da o İstanbul'da uzak olduğu için arkadaştık ama bana hep evlilikten de bahsederdi ailesine uygun biri olduğumu da söylerdi Ramazan Bayramı'nda tekrar konu açılınca uzak vs dedi bende her yerden sildim. Bana silme neden sildin falan baya kızdı tekrar ekledi ben Urfa'ya geleceğim falan dedi 1 ay sonra gerçekten de geldi iş için Adana'ya gitmişti ablası Diyarbakırdaydı onun yanına da gidecekti ama önce yanıma geldi görüştük gayet iyi geçti. İstanbul'a döndükten sonra bile iyiydik video falan atıyordu imali şarkılar bende her şey net olsun dedim oda şu an erken diyip kaçmayı seçti bende netlik yoksa git dedim gitmeyi tercih etti :) Instagram'dan numaradan tiktoktan silmedi asla hatta ben hikayede kendimi paylaşınca begeniyordu onla gittiğimiz yerleri paylaşınca dahi begenirdi onun dışında Beğenmezdi taktik yapıyordu görüyordum ama oralı olmadım hiç silme kararı aldım 2 ay geçti yazmadı bile silmeli mıydım veya halen tutmalı mıydım sizce ne yapmalıydım mesaj yazmalı miyim veya hani hersey için teşekkür ederim hayatında mutluluklar tarzında sizce

Eski flört Instagram'dan silmek?