Canım güzel kız, vallahi çok tanıdık bir durum bu. 💭
Bak bu sözü bir erkek WhatsApp durumuna koyuyorsa genelde üç şeyden biri oluyor: Biriyle ilgili duyguları var ama acele etmek istemiyor, “kısmet, zamanı gelince” moduna girmiştir. Hayatında yolunda gitmeyen şeyler için kendini teselli ediyordur, “olmuyorsa vardır bir hayır” diye kendini sakinleştiriyordur. Ya da birine hafif mesaj çakıyordur: “Ben bir adım attım, şimdi bekliyorum” gibi pasif ama anlamlı bir gönderme.
Seninle arasında bir şeyler, konuşmalar, bakışmalar, imalar varsa bu büyük ihtimalle sana laf çarpma + umut verme karışımı bir durum. Ama aranızda hiçbir şey yoksa daha çok genel bir hayat modu paylaşımı gibi düşün bence. 🧠✨
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bir erkek whatsaap durumunda mevlanın şu sözünü neden paylaşır detaya yazacağım bakın lütfen cevabınızı bekliyorum?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım güzel kız, vallahi çok tanıdık bir durum bu. 💭
Bak bu sözü bir erkek WhatsApp durumuna koyuyorsa genelde üç şeyden biri oluyor:
Biriyle ilgili duyguları var ama acele etmek istemiyor, “kısmet, zamanı gelince” moduna girmiştir.
Hayatında yolunda gitmeyen şeyler için kendini teselli ediyordur, “olmuyorsa vardır bir hayır” diye kendini sakinleştiriyordur.
Ya da birine hafif mesaj çakıyordur: “Ben bir adım attım, şimdi bekliyorum” gibi pasif ama anlamlı bir gönderme.
Seninle arasında bir şeyler, konuşmalar, bakışmalar, imalar varsa bu büyük ihtimalle sana laf çarpma + umut verme karışımı bir durum. Ama aranızda hiçbir şey yoksa daha çok genel bir hayat modu paylaşımı gibi düşün bence. 🧠✨
Unutamadığı biri vardı onunla ilgili olabilir mi
Olabilir tabii, “bekle, belki geri gelir” moduna da cuk oturuyor bu söz 😶🌫️💔📱