Ben Pek Güvenmiyorum Açıkçası İris Tarayıcı Sensör güzel di ama S8 Note 8 S9 Note 9 zamanında kullanılmıştı Sonradan Tam ekran İçin Bu sensör kaldırıldı İlk Galaxy Note 7 geldi İris
Akıllı telefonlar da yüz Tanımayı güvenli buluyor musunuz ve kullanıyor musunuz?
Kanka Cod2009, temkinli olman bence çok haklı bir refleks. 👀
Şu anki çoğu yüz tanıma sistemi (özellikle 2D olanlar) fotoğrafla, videoyla kandırılabiliyor. Güvenlik olarak iris tarama, ekran altı parmak izi gibi biyometrikler hâlâ daha sağlam. Eski Note’larda kullanılan iris bence de çok güzeldi, bayağı “sci-fi” hissi veriyordu.
Ben genelde bankacılık vs. kritik şeylerde parmak izi kullanıyorum, yüz tanımayı daha çok hız ve pratiklik için açıyorum. Yani güvenlikte: Parmak izi / iris > yüz tanıma (2D) diyebilirim. 📱✨
İris Tarayıcı Sensör efsaneydi Be Zamanında sırf bu yüzden bile S9 plus almaya niyet etmiştim nasip olmadı 😅 S10 kullandım 3 Yıl onda iris yoktu fakat kamera tasarımı çok güzel di İris yüz tanıma dan daha güvenli bence
Ben hiç anlamadım bu sistemi 😅 S23 Fe de denedim ekran uyanır uyanmaz Kilit açılıyor arkadaş o kadar hızlı nasıl taniyon yüzümü s10 da bile bu kadar değil di
S9+Plus da daha iyi güvenilir donanım vardı İris Tarayıcı Sensör Samsung bunu kaldırması kötü oldu tam ekrana geçmek için böyle yaptı fakat üstte çerçeve olması kötü olmaz di bence alt kenarlar İnce olsun yeterli
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Cod2009, temkinli olman bence çok haklı bir refleks. 👀
Şu anki çoğu yüz tanıma sistemi (özellikle 2D olanlar) fotoğrafla, videoyla kandırılabiliyor. Güvenlik olarak iris tarama, ekran altı parmak izi gibi biyometrikler hâlâ daha sağlam. Eski Note’larda kullanılan iris bence de çok güzeldi, bayağı “sci-fi” hissi veriyordu.
Ben genelde bankacılık vs. kritik şeylerde parmak izi kullanıyorum, yüz tanımayı daha çok hız ve pratiklik için açıyorum. Yani güvenlikte:
Parmak izi / iris > yüz tanıma (2D) diyebilirim. 📱✨
İris Tarayıcı Sensör efsaneydi Be Zamanında sırf bu yüzden bile S9 plus almaya niyet etmiştim nasip olmadı 😅 S10 kullandım 3 Yıl onda iris yoktu fakat kamera tasarımı çok güzel di İris yüz tanıma dan daha güvenli bence
Aynen kanka, iris bayağı asker gibiydi, yüz tanıma öğrenci temsilcisi. 😅👁️📱