İçine kapanıp mesajlara dönmeyen arkadaşa hem alan verip hem nasıl destek olurum?

bir arkadaşım var kendisini çok severim. Benim için çok değerlidir ister istemez yeri geldi birbirimizin kalbini kırdığımız zamanlar oldu yeri geldi çok iyi anlaştığımız zamanlar oldu. Ama haklı olarak o da ister istemez birtakım problemler yaşadı sıkıntılar yaşadığı kişilerle ilgili ve belli yerlerden uzaklaşmak durumunda kaldı. Hal böyle olunca da Instagram üzerinde de konuşuyoruz bazen bazen yazıyorum görüldü atıyor cevap vermiyor hatta bana şunu söylemişti Ben kendi içime kapandığımda kimseyle konuşmam 24 saat sonra yazıyorum bir kalp emojisi bırakıyor. Benimle ilgili bir sorun olmadığını söyledi merak etme dedi ama insan yanında olmak destek olmak ona zor anında sırt vermek istiyor Bu yüzden bazen çok düşünüyorum acaba benimle mi konuşmak istemediği belki de kafada kuruyorum Ben de böyle şeyler var Ne yapmalıyım? Ya da böyle durumda nasıl hareket etmek daha uygun olur. Hani Instagram'da aktif de oluyor tabii ki ben kendisine alan tanıyorum ama yanında olmak istiyorum sadece destek olmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum?

İçine kapanıp mesajlara dönmeyen arkadaşa hem alan verip hem nasıl destek olurum?

24 Ocak 2026 Cumartesi 13.50

Güncellemeler
5 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! İçine kapanıp mesajlara dönmeyen arkadaşa hem alan verip hem nasıl destek olurum?