Mesela samimisiniz ama bir anda hiçbir cevabınıza yanıt vermiyor. Bir anda sebepsiz yere soğuk davranmışsa kendisine sorarmıydınız?

Mesela samimisiniz ama bir anda hiçbir cevabınıza yanıt vermiyor. Bir anda sebepsiz yere soğuk davranmışsa kendisine sorarmıydınız?

Bende de bazen olur mesaja o an dönemem sonra da yazarım nasıl olsa diye unuturum :D yani hiç bir şekilde ulaşamıyorsam zamana bırakırdım. ama ara sırada olsa konuşuyorsak nedenini sorardım
Tabi ki sorarım. Genel olarak iyi mi, bir sorun olabilir hayatında sonuçta. Ya da benimle ilgili bir durum olabilir, farkında olmadan kırmış olabilirim. Tüm bunları konuşmadan bilemem. Samimiyetimiz varsa o adımı atmaya kesinlikle değer.
Konuşurum sorunun ne olduğunu öğrenmek için.
Mesaj atmam
Cevap
8Cevap
Ben de onun gibi davranırdım ama öncesinde sebebi sorardım
Allah'tan yüz yüze konuşurken görüldü atma diye bişey yok. Yoksa sebebini de soramıcaz😄
ahaha yüz yüze konuşmanın en güzel yanı
Arkadaşlığını ünce sorgularım biy yanlışım yukşa keyiften yaptığını arkadaş olmak istemediğini düşünüyüm bu nidenle artık onunla konuşmam 🐣🐞🦄
Yakın arkadaşımsa arar neyinin olup olmadığını sorarım, belki özel hayatında anlatamadığı sıkıntıları olabilir ya da istemeden onu kırmış olabilirim. Sebebini öğrenmek isterim
Bir iki kereden takmam ama bunu sürekli yaparsa bir daha da mesaj atmam. Karşımdaki atsa bile ya geç yazarım ya da kısa kısa cevaplar veririm.
Küstüysek ya da küseceksek bunu bilmeye hakkım var demiştim ben, sonra, artık görüşmek istemediğini söyleyip aynı anda engelledi
Hic takmayiz ki kim atiyor artmiyor vs konusu bile edilmez bizde
Samimi arkadaşını insan umursar bence
bir şey yapmam atdığı 50 reelse nasıl yetişiyum😄
Direkt bir sorun mu var diye sorarım dolanmaya gerek yok
Nədən böyle yaptığını sorarım. Cevap vermiyorsa hayatımdan çıkarırım.
O nasılsa ben de öyle olurum kimseye ederinden fazla değer veremem
Durup dururken olmaz, illa bir halt yemişimdir diye düşünür ve hayırdır kız derim.
Durup dururken olmaz bu. Eğer olduysa nedenini sorarım
Ben sorarım ya açık bir insan olduğum için. Söylemezse soğuk yaparsa da kendi bilir.
Değerli bir arkadaşımsa sorun etmem, zamana bırakırım, bazen zamana bırakmak en iyi çözümdür..🙂
Keyfi bilir ne yapayım yalvararım mı ahaah
Bende aynı şekilde davranırım.
Engellerim. Numarasını da silerim.
Daha da mesaj falan atmam. Ne olduğunu da sormam.
Bende ona öyle yapardım
Nedenini öğrenirim ona göre bir çaresine bakarız.
Ağlayarak story atardım ona neden neden neden diye
Bir daha atmam:)
Tepki veririm. Niye yani?
Kendi bilir
Resmiyet en iyisi
Bende yazmazdım herkes bir triplerde zaten
Hiçbişey yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?