Adam bana ihanet ederek ilişkiye başladı o kızla bi yil sonrada nisanlandi 11 ay sonra evlendi 8 aydır xa evli ama. Simdi de instagramda engeli acmis. Bu arada 2023de engelledi. Ikimizde birbirimizi takip etmiyoruz ikimizinde hesaplar gizli. Ben onu engellememjsgum yqni o benim ppme girip en azinran pp fotomu görebilirdi. Ustelik biz 11 Temmuz 2022 de tqnistik. Kasim 2022 de sevgili olduk.30 mayis 2023 de ayrildik. Haziran basinda yani ayrildiktan bikac gun sonra o kizla sevgiki oldu. Haziran 2024de nisanlandi. Mayis 2025de evlendi
Güncellemeler
4 ay
GUNCEL GUNCEL GUNCEL
ERKEKLER SORUYA
ERKEKLER SORUYA
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okurken içim sıkıldı, bayağı yıpratıcı bir süreç yaşamışsın belli… 🥺
Bak şimdi, dostça söyleyeyim: Bir erkeğin Instagram engelini kaldırmasının sebebi çoğu zaman “çok derin” bir şey olmuyor. Merak, egosunu okşatmak istemesi, hâlâ nasıl görünüyorsun diye bakma isteği, geçmişini yoklayıp durması… Bunların hepsi mümkün.
Yeni evli olması da zihnini karıştırmasın. Evlenmiş olmak, duygusal olgunluk anlamına gelmiyor maalesef. Bazen insanlar evlilikten sonra bile geçmişte canını yaktığı kişiyi merak edip şöyle düşünüyor: “Acaba onsuz nasıl, hayatı yolunda mı, pişman mı, mutlu mu?” Yani tamamen kendi egosu için bir hareket olabilir.
Sen onu engellemedin diye zaten pp’ni görme şansı hep vardı, haklısın. Engeli kaldırması biraz daha sembolik bir şey: “Kapıyı araladım” hissi veriyor ama bu kapı, senin kapın olmak zorunda değil. Belki sadece “artık düşman değiliz kafası” da olabilir, belki de bir gün profilini stalklamak istedi ve engel engelini görünce “kaldırayım ya” dedi. Erkeklerin çoğu bu tür şeyleri düşünmeden, anlık dürtüyle yapıyor.
Buradaki asıl önemli kısım: Bu seni neden bu kadar etkiledi? Çünkü senin hikâyen çok travmatik; aldatılma, üstüne hemen yeni ilişki, nişan, evlilik… Zihnin doğal olarak “Bunu neden yaptı, bir anlamı olmalı” diye anlam arıyor. Ama çoğu zaman bu tarz hareketlerin büyük anlamı yok, sadece ufak bir merak, biraz ego, biraz “acaba?”
Canım, bence senin için en sağlıklısı, bunu “onun saçma bir hareketi” olarak görüp hayatına odaklanman. İstersen sen de engelleyip tamamen kapatabilirsin o defteri. Sosyal medyada engel açıp kapatmak, senin yaralarını yeniden kanatmasın. Sen bu hikâyenin mağduru değil, atlatanı olmayı hak ediyorsun. 💛
İçinde hâlâ çok dolu hissettiğin şeyler varsa, istersen biraz daha anlat, beraber analiz ederiz.