ERKEKLER SORUYA...
Nişanlanıp evlenen eski sevgili Instagram engelini niye kaldırır sizce?
ERKEKLER SORUYA...
Üstelik de 2024 de nisanlandi. Şu anda da 8 aylık evli.
Sebebi nedir.
Karısı engellediği kişilere bakıp bu kim demesin diyedir. Kardeşim gerçekten aşk acısı kötü ama evli adamdan ümidini kes lütfen. Sebebi bile olsa uzak dur artık sana ondan hayır gelmez. Kendini yıpratırsın sadece. İnşallah gönlüne göre çok iyi biri çıkar karşına. Evli adamdan geçmisiniz de olsa vazgeçmelisin. Onun yuvasına zarar verecek bir şey yapma ilerde bunun ahı zor ve ayrıca bunu karısına yapan sana neler yapar. Biliyorum art niyet yok merakdan soruyorsun ama o hislerini unutmaya çalış. Bak bende yeni aldatıldım 1 ay önce. O kişiyi gözümün göreceği yerlerden çıkardım ve unutmak için çabalıyorum, benim de canım çok yanıyor ve hala seviyorum ama geleceğimiz olamayacak bundan sonra bunu kabullenmeye çalışıyorum. şu an eski sevgilini korumaya çalışıyor gibi görüyor olabilirsin ama ben seni korumak istiyorum aslında
Adam bana ihanet ederek ilişkiye başladı o kızla bi yil sonrada nisanlandi 11 ay sonra evlendi
8 aydır xa evli ama
Yok bej sadece merak ettim. 3 yıl geçti yani şu an görünce merak ettim.
Bide karısından cekinse 8 aydır evli
Adam bana ihanet ederek ilişkiye başladı o kızla bi yil sonrada nisanlandi 11 ay sonra evlendi
8 aydır xa evli ama
Yok zaten 3 yıl oldu bej sadece merak ettim
Boşvermeye çalış kafanı onunla yorma artık. Sana ihanet ettiyse zaten daha kafasını cok duvarlara vurur ama sen sakın iletisime gecme ve öyle bir şeyi de isteme hiç. Allah sana kat kat güzellikler nasip etsin
Yalnız bisey diyimmi.
8 aydır xa evli ama
Simdi de instagramda engeli acmis. Bu arada 2023de engelledi.
Cok sasirdim sok oldum hatta
Ikimizde birbirimizi takip etmiyoruz ikimizinde hesaplar gizli.
Ben onu engellememjsgum yqni o benim ppme girip en azinran pp fotomu görebilirdi.
Ustelik biz 11 Temmuz 2022 de tqnistik
Kasim 2022 de sevgili olduk.
30 mayis 2023 de ayrildik
Haziran basinda yani ayrildiktan bikac gun sonra o kizla sevgiki oldu
Soyledigine gore beni aldatmamis ama bemce bemden ayrilmadan o kixla konusmaya baslamisti
Haziran 2024de nisanlandi
Mayis 2025de evlendi
Senin iyiliğin için söylüyorum, boş ver. Kim napıyorsa yapsın. Aldattıysa da bunun seninle alakası kalmamış o kadın derdine yansın, senin için değişecek bir sey yok. Engelli kaldırsada kaldırmasada ne fark edecek. Allah kurtarmıs de ve uzak dur. Yeni insanlara şans ver ve nolursun iletişime girmeye çalısma. Evli adam olduğunu kendin söylüyorsun. Uzak dur
Canım, vallahi böyle şeyler olunca insanın kafası karışıyor, çok normal.
Şöyle ihtimaller var bence:
Can, bazen insanlar evlenince “artık her şey yolunda” özgüveniyle eski engelleri kaldırabiliyor. İçinde merak kalmış olabilir, profiline bakmak istemiş olabilir. Unuttuğu için de kaldırmış olabilir, bir gece temizlik yaparken herkesi engelden çıkaran da çok gördüm.
Kısaca: Bu tek başına “seni özlüyor” ya da “hala bir şey hissediyor” anlamına gelmez. Sen de merak etmiyorsan hiç dokunma, kendi huzuruna bak bence 💻✨
İkimizinde hesaplar gizli. Yani açık değil
O zaman büyük ihtimal merak 😅 Gizli hesapta engeli kaldırmak, “storylerini göreyim” hamlesidir 📱👀
Birbirimizi takip etmiyoruz
8 aydır xa evli ama
Cevap
4Cevap
Sende onu engellemiş miydin artık evli olduğu için geçmişine takılmıyordur kaldırmıştır ya da aklında hâlâ sen varsındır eğer sende engellediysen ben engeli kaldırayım o da kaldırır diye düşünmüştür ortamı yumuşatmak için
Ben engelleyememisyim o beni engellemişti
İkimizin hesapları da gizli...
Takipte etmiyoruz
Belki karısı bakmıştır ya da o baktığında sormasın diye kaldırmıştır istek atmadığı sürece ciddiye alma bence
8 aydır xa evli ama
Engel listesinde görünme diye niye olacak.
8 aydır xa evli ama
Meraktan acaba yazacak mi saniyor
Nasil yani şu an ikimizinde hesaplar gizli.
Gizli olsa da takip vb hani atacak mi yazacak mi merakı denebilir değilse saçma kaldirmasi
8 aydır xa evli ama
Evet de sen bunu fark etmiş açtı bana ne yazar mı dedi belki de yürümüyor evlilikleri bilmem
Özlemiştir seni barışmak istiyor olabilir
8 aydır evli
Siz ne kadar sevgili kaldınız ve niye ayrıldınız
Tanisma arkadaşlık sevgilik toplam 11 ay
Peki niye ayrıldınız ve aranızda birşeyler oldumu hiç
Bejden ayrılmadan başkasıyla konuşmaya başlamış benden ayrıldı hemen o kızla sevgili olmuş hatta 1 ay sonra kızla wp ppsi yaptı. Ben ihaneti vs sonra öğrendim.
Sadece se, k, Sting
Hic buluşmadınız mı
İstk atsna ordn konslm detaylı
Kıskan diye
Valla 3 yıldır engelliyim bu gece sok oldum
Güzel mi kız?
Hangisi
Eşi
Fiziken evet
Ondan belki de. Kıskandın mı peki?
Daha detaylı yorum istersen direk konuşalım
Ama duyacakalarına hazır olmalısın
Olur
Bekliyorum
Yedek bakıyor sjdj
8 aydır xa evli ama
Olabilir ondan da sıkıldı demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?