Evlenmeyi düşündüğümüz kız neden Instagram hesabındaki erkek arkadaşlarını silmez?

merhaba arkadaşlar geçen gün evlenmeyi düşündüğümüz ve ailesiyle tanıştığım kız arkadaşıma dedimki aşkım senden bir şey isteyebilir miyim seni kırmak veya üzmek istemem mümkünse instagramındaki akrabaların hariç erkek arkadaşlarını silebilirmisin dedim oda dediki işte lise arkadaşlarım çoğu ile konuşmuyoruz yazışmıyoruz storilerine bile bakmıyorum takipçim zaten az hepsini çıkarırsam 1 2 kişi kalcak falan dedi bir an savunmaya geçti sonra bende beni seviyosan eğer hepsini çıkarırsın dedim yine savunmaya geçti lafı geveledi sonra çıkaramam onlar arkadaşlarım falan dedi bende dedimki bak ben çıkarıcam kızları hesabımdan seninde çıkarmanı istiyorum akrabaların hariç tüm erkekleri çıkar dedim yine savunmaya geçti akşama kadar yok beni sinir ettin gerdin vs ben onun için tüm herşeyden vazgeçtim o benim için 2 3 okuldan erkek arkadaşından vazgeçemiyor siz olsanız ne yapardınız

Evlenmeyi düşündüğümüz kız neden Instagram hesabındaki erkek arkadaşlarını silmez?