Uzaktaki yabancı sevgilim bir anda yazmayı bıraktı, aktif olmasına rağmen neden böyle yaptı sizce?

ekimden beri konuşuyoruz kendisi yabancı amerika da yaşıyor.. sürekli görüntülü film izleyip uyurduk telefonlarımız açık şekilde.. birbirimize her şeyimizi anlatırdık.. benimle konusurken ağlamaktan çekinmezdi.. en son konuşmamız 1 hafta önceydi yine film izleyecektik hatta o teklif etti sonra gecikeceğini söyledi 1 saat içerisinde arayacağını söyledi..1 saati geçince uyuyakalmışım.. o da mesaj attı hala uyanıksan izleyebiliriz diye ben de tesadüfen sabaha karşı kalktım mesajına cevap verdim 1 saati geçtiği için uyuya kaldım kusura bakma diye o da özür dilerim prenses yazdı ben de sorun değil dedim ardından iyi geceler prenses yazdı ben de ona yazdım.. sonra birdaha ondan cevap alamadım.. üst üste yazdım reels attım ama dönmedi.. bu arada aktif olduğunu biliyorum çünkü repost atıyor.. sizce neden yazmayı bıraktı? birdaha hiç yazmayacak mı bana.. çok özledim unutmaya çalışmak çok yorucu biliyorum

Uzaktaki yabancı sevgilim bir anda yazmayı bıraktı, aktif olmasına rağmen neden böyle yaptı sizce?