Bazı kimseler klawyenin başina geçince saygısız hale gelebiliyor
Oysa kendini bilen insan için sanal veya gerçek birdir..
Bazı kimseler klawyenin başina geçince saygısız hale gelebiliyor
Oysa kendini bilen insan için sanal veya gerçek birdir..
Saygı insanadır.
Yaş, cinsiyet e göre değişmez ya da şekillenmez.
Saygı olmayan yerde olmayacaksın.
Kişinin sözü özünü gösterir. O yüzden sanal da gerçek kişilik sözlerde görülür
Bir şekilde dışa vurumu olur
Ben gerçekten şuna inanan bir insanım sana dünyada insan neyse gerçek hayatta da odur. Kişiliğinin burada da bir şekilde yansıtır Evet karşıdaki insanın gözünü boyamak için iyi bir insanmış gibi göstermeye çalışsa bile belirli bir süre sonra ne olduğu ortaya çıkıyor zaten
Kötü bir kokuyu istesenizde bir süre sonra saklamazsiniz.
Aynen öyle tam da aslında söylediğim şeylerin özeti bu. İnsanlar gerçek karakterlerini saklamaya çalışıyorlar ama istedikleri kadar çalışsınlar bir şekilde ortaya çıkıyor. Burada küfür edenler burada karşıdaki insana karşı saygısızca davrananların hepsi gerçek hayatta da odur emin olun. Şu olay farklı hani bazıları burada ahkam kesiyor ya yaparım ederim diye emin olun gerçek hayatta var ya korkağın teki hepsi
Hemfirim..
Teşekkür ederim 🙏 Bu arada çok güzel bir soru. Böyle soruları görünce gerçekten mutlu oluyorum
Rica ederim
Ben de böyle cevaplari farkendince bilinç ölmemis diye seviniyorum. Ben teşekkür ederim istirakiniz icin
O kadar saçma sorular görüyorum ki inanın saçma sorular arasında böyle güzel soruları kaçırdığım zaman çok üzülüyorum. Neyse ki sorunuzu gördüm ve mutlu oldum. Böyle bilinçli insanlar gerçekten ne yaptığını bilen insanlar görünce insan umutlanıyor 🙏
Eyvallah 😌
Teşekkür ederim 🙂🙏
Rica ederim 🌿
Canım, çok haklısın, klavyenin başına geçince karakter değiştiren o kadar çok insan var ki…
Ben hem gerçek hayatta hem sanalda aynı çizgiyi korumaya çalışanlardanım. Çünkü ekranın arkasında da gerçek bir insan olduğunu hiç unutmuyorum. İnternette yazdığın bir cümle, yüzüne söylesen utanacağın bir şeyse bence yazmamak lazım.
Özetle, sanal – gerçek fark etmiyor, saygı iki tarafta da şart.
Cevap
9Cevap
Etmeye gayret gösteriyorum, ama bazen insanı, insan görünümlü büyük baş hayvanlar öyle sinirlendiriyor öfkelenmemek elde olmuyor.
Muhatabına göstermiş olduğun saygı, aslında kişinin kendisine göstermiş olduğu saygıdır. Her zaman her yerde saygılı olmaya özen gösteriyorum
İnşallah
Saygı her yerde kullanılmalı Hiç yoktan insanın kendisine saygısı var sanal ortam olması fark etmiyor karakterine göre davranırsın:))
🤝🤝🤝
Sanalda kasmaya gerek yok, millet gerçek hayatta yaşayamadıklarını sanalda kolpa gibi yaşıyorlar gülüyoruz
Doğrudur
Ediyorum. Sabrım taşana kadar ediyorum. Sabrım taştığında ben nazik bir insan olmuyorum. Canavar oluyorum.
Evet
Evet etmeye çalışıyorum çünkü ne olursa olsun sanalda olsa karşıdaki bir insan
Aynen öyle o yüzden her zaman nezaketli ve açık konuşmak gerekir karşındaki insan ile
Sosyal mediyada ne isem gerçek hayatımda da oyum
Sanalda daha dikkatliyim diyebilirim
Hakedene
arada ederim
Fazlasıyla
Kimse etmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?